kayhan.ir

کد خبر: ۱۴۷۸۹۵
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۱
از خاشقجی تا الاهوازیه با دلارهای نفتی

دانمارک قرار بود با تروریست‌های الاهوازیه برخورد کند برای آنها همایش برگزار کرد!

دانمارک که پس از حادثه تروریستی اهواز مدعی شده بود که در مورد حضور گروهک تروریستی الاهوازیه در خاک خود تحقیق کرده و اگر چنین باشد با آنها برخورد می‌کند اما پس از تحقیقات، دانمارک خود را به سطح میزبانی یک گروهک تروریستی چندنفره تنزل داد.

هنوز یک ماه از طرح اتهام‌های واهی دولت دانمارک علیه ایران نمی‌گذرد که پایتخت دانمارک روز شنبه، سوم آذر، میزبان نشست یکی از گروهک‌های جدایی‌طلب ضدایرانی بود. در این گردهمایی که در شهر کپنهاگ برگزار شد، برخی از شخصیت‌های رسانه‌ای و سیاسی مخالف ایران از کشورهای عربی حضور داشتند.
عناصر گروهک «حرکهًْ النضال العربی لتحریر الأهواز» که خود را نماینده شهروندان عرب ایران وانمود می‌کند، این گردهمایی را برگزار کردند.
به گزارش العالم، از عجایب روزگار اینکه روزنامه الکترونیکی «انحاء» عربستان سعودی، شرکت کنندگان در این گردهمایی، جمهوری اسلامی ایران را به انجام «اقدامات تروریستی» متهم کرده و خواستار حمایت از این گروهک و محور مخالف ایران در منطقه شدند.
رسانه‌ها و شخصیت‌های رسانه‌ای نزدیک به سعودی همانند سایر گردهمایی مخالفان ایران، در این گردهمایی حضور فعال و پر رنگی داشتند.
«انور مالک»، روزنامه‌نگار و افسر سابق اطلاعاتی الجزائر که مدیر شبکه تلویزیونی «سعودیهًْ ۲۴» عربستان سعودی است، در این نشست حضور داشت و اقدام به پوشش فعالیت‌های این گردهمایی کرد. این روزنامه‌نگار در بین رسانه‌ها، معروف به مخالف سرسخت ایران و طرف‌دار «سینه‌چاک» عربستان سعودی است و از ریاض بابت تولید برنامه‌های تلویزیونی و ایجاد هشتگ‌های ضدایرانی (همانند راه‌اندازی هشتگ اخراج سفیر ایران از الجزایر) پول می‌گیرد.
از دیگر شخصیت‌های حاضر در این گردهمایی، می‌توان به «جورج صبرا»، رئیس ‌پارلمان سابق سوریه که با آغاز ناآرامی‌ها از دولت این کشور جدا شد و «جمال قارصلی»، نماینده پارلمان آلمان که اصالتی سوری دارد، ‌اشاره کرد. گردهمایی‌ گروهک الاهوازیه در حالی در دانمارک و با حمایت دولت این کشور برگزار می‌شود که دست عناصر تروریستی این گروهک به خون شهدای حمله تروریستی اخیر اهواز آغشته است.
بعد از این حادثه تروریستی، «یعقوب حر تُستری» سخنگوی گروهک تروریستی «الاهوازیه» مستقر در شهر «کپنهاگ» دانمارک، حمله تروریستی به مراسم رژه در شهر اهواز را تحسین کرد. تستری در روز سی‌ویکم شهریور و بعد از حمله تروریستی اهواز با شبکه معاند «ایران اینترنشنال» که مورد حمایت مالی سعودی است، مصاحبه و از حمله تروریستی در اهواز تمجید کرده بود.
دولت دانمارک که داعیه مبارزه با تروریسم دارد، به این گروهک اجازه فعالیت و استقرار در خاک خود را داده است. همچنین لازم به یادآوری است که وزیر خارجه دانمارک در گرماگرم حمله تروریستی به مردم در رژه اهواز با محکوم کردن حمله تروریستی اهواز، گفت در صورتی که عاملان این حمله ارتباطی با دانمارک داشته باشند، برای آنها تبعاتی خواهد داشت. سرویس اطلاعات دانمارک هم گفته بود استقرار این گروهک را در خاک دانمارک بررسی خواهد کرد.
مقام‌های دانمارکی گفته بودند مسئله ارتباط احتمالی یک گروهک مستقر در این کشور با حمله تروریستی روز شنبه در اهواز را مورد بررسی قرار می‌دهند. «آندرس ساموئلسن» وزیر خارجه دانمارک در واکنش به احضار سفیر این کشور به وزارت امور خارجه ایران، گفته بود: «نباید تردیدی داشت که دانمارک حملات تروریستی را در هر کجایی که اتفاق بیافتد، محکوم می‌کند. چنین حملاتی، به خصوص وقتی که مانند حمله دیروز در ایران، به کودکان هم آسیب برسانند، هولناک هستند.»
وزیر خارجه دانمارک پس از حادثه تروریستی اهواز مدعی شده بود که در مورد حضور گروهک تروریستی الاهوازیه در خاک خود تحقیق کرده و اگر چنین باشد با آنها برخورد می‌کند. این کشور حتی قول استرداد آنها را به ایران داده بودند پس از تحقیقات، دانمارک خود را به سطح میزبانی یک گروهک تروریستی چند نفره تنزل داد.
به نظر می‌رسد مواضعی که ترامپ در مواجهه با آل‌سعود در موضوع پرونده قتل خاشقجی اعلام کرد منش و رفتار اروپا و آمریکاست و تنها ترامپ آن را بدون نقاب اجرا می‌کند. تغییر رفتار دانمارک این گمانه را تشدید می‌نماید که احتمالا پای دلارهای نفتی آل‌سعود در میان است. گویا برای سیاستمداران غربی پول همه چیز است اگر شعارهای حقوق بشری و انسانی نیز توسط آنها سرداده شود.
نکته جالب اینکه «سعود القحطانی»، مشاور ارشد بن‌سلمان، ولیعهد سعودی و متهم به قتل «جمال خاشقجی» روزنامه‌نگار سعودی، از علاقمندان و حامیان گروهک الاهوازیه حساب توییتری این گروهک را نیز دنبال می‌کند.