کد خبر: ۱۴۷۵۹۸
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۲
وزیر آموزش و پرورش:

معوقه‌های فرهنگیان تا سه هفته آینده پرداخت می‌شود

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه معوقه‌های فرهنگیان کمتر از یک‌هزار میلیارد ریال است، گفت: پرداخت آن در مرحله تخصیص در خزانه‌داری کشور قرار گرفته و تا سه هفته آینده پرداخت می‌شود.




سید محمد بطحایی در گفت‌و‌گو با ایرنا افزود: با مساعدت سازمان برنامه و بودجه بخش عمده‌ای از این معوقه‌ها شامل پاداش بازنشستگان و معوقات نیروهای حق التدریسی در سال 1396 پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه تنها چهار مورد از معوقات فرهنگیان پراخت نشده و در حال طی مراحل اداری برای پرداخت است، ادامه داد: در تمام استان‌ها، معوقه نیروهای حق‌التدریس تا ابتدای مهرماه امسال پرداخت و تسویه شده است.
وزیر آموزش و پرورش با ‌اشاره به کمبود نیروی انسانی در مدارس، اضافه کرد: سال تحصیلی جدید با 136 هزار نفر کمبود معلم در مدارس کشور آغاز شد. در سال تحصیلی آینده بخشی از کمبود معلم در مدارس کشور با جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاه فرهنگیان جبران می‌شود.
وی اضافه کرد: همچنین با توجه به قانون مصوب مجلس، سال آینده با به‌کارگیری معلمان حق التدیس، مربیان پیش دبستانی و نهضتی‌ها مشکل کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش کاهش خواهد یافت.