کد خبر: ۱۴۷۳۳۰
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۵

چهارمین جشنواره منطقه‌ای مطبوعات کشور در یزد برگزار می‌شود

یزد - خبرنگار کیهان:
مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان یزد گفت: چهارمین جشنواره منطقه‌ای مطبوعات کشور با حضور استان‌های یزد، فارس، کرمان و خراسان جنوبی در یزد برگزار می‌شود.
مجید جوادیان‌زاده افزود: چهارمین جشنواره منطقه‌ای مطبوعات محلی، سرپرستی‌های استانی، پایگاه‌های خبری و نمایندگی خبرگزاری‌ها با حضور استان‌های یزد، فارس، کرمان و خراسان جنوبی با داوری اساتید دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.
رئیس چهارمین جشنواره منطقه‌ای کشور با بیان اینکه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزارکننده این جشنواره می‌باشد، عنوان کرد: این جشنواره با حمایت معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از سوی خانه مطبوعات یزد، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و مشارکت دستگاه‌های استانی برگزار می‌شود.
وی با اشاره به برگزاری این جشنواره به صورت تمام الکترونیک، خاطرنشان کرد: روزنامه‌نگاران، خبرنگاران، عکاسان خبری، مدیران مطبوعات و رسانه‌ها و نویسندگان حداکثر تا 30 آبان ماه 1397 فرصت دارند تا با مراجعه به سایت جشنواره به نشانی
 yazd.pressfestival.ir آثار خود را در رشته‌های سرمقاله و یادداشت، مقاله، عکس، طراحی و گرافیک، مصاحبه، گزارش، خبر، تیتر، طنز و بخش ویژه بارگزاری کنند.