اخبار کوتاه از فوتبال
فیفا ایرانیان را از بهترین تماشاگران جامجهانی میداند
صفحه فیفا در اینستاگرام که معمولا دست به ابتکارات جالبی میزند و سوالات جالبی از کاربران فضای مجازی می پرسد، این بار از مخاطبانش درباره بهترین هواداران جام جهانی 2018 روسیه پرسیده و عکسی از هواداران تیم ملی فوتبال ایران را هم در میان گزینه های خود جای داده است.
واکنش تاج به برخورد زشت مربی تیم ملی
اتفاقی که پس از دیدار تدارکاتی تیم ملی ایران برابر ترینیداد و توباگو رخ داد و با برخورد زشت اوسیانو کروز با خبرنگاران همراه شد، واکنش رئیس فدراسیون فوتبال ایران را نیز به همراه داشت. در همین باره مهدی تاج گفت: بنده در محل اردوی تیم ملی بودم و در جریان این خبر قرار گرفتم که از شنیدن آن بسیار متاسف شدم و قطعا به این موضوع رسیدگی خواهم کرد.
منصوریان سرمربی جدید ذوب آهن
علیرضا منصوریان پس از یک سال دوری از فوتبال ایران، هدایت تیم ذوب آهن را برعهده گرفت تا چهارمین دوره مربیگری اش در لیگ برتر را آغاز کند و بر روی نیمکت هفتمین تیم در دوران مربیگری اش بنشیند. سرمربی سابق تیم استقلال که حالا کار سختی برای تغییر روند عملکرد تیم سبزپوش اصفهان را دارد، در تمرین ذوب آهن حضور پرشوری داشت و سعی کرد استارت کار را با همان انرژی همیشگی بزند.
میثاقیان سرمربی خونه به خونه شد
با نظر مالک باشگاه خونه به خونه بابل و پس از انصراف علی نظرمحمدی از سرمربیگری این تیم، اکبر میثاقیان به عنوان مربی جدید این تیم انتخاب شد تا بازگشت دوبارهای به تیم پرطرفدار مازندرانی داشته باشد.
فناوری VAR به جام ملتها هم رسید
در حالیکه کمتر از دو ماه تا شروع جام ملتهای آسیا زمان باقی است، کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد فناوری VAR که در جام جهانی روسیه برای اولین بار مورد استفاده قرار گرفت، از مرحله یک چهارم نهایی این دوره از رقابتها نیز مورد استفاده قرار میگیرد. تیم ملی فوتبال ایران در جام ملتهای آسیا با تیمهای یمن، عراق و ویتنام همگروه شده است.
واکنش نورافکن درباره بازگشت احتمالی به استقلال
امید نورافکن بازیکن تیم ملی فوتبال امید ایران اظهار کرد: فکر نمیکنم مشکلاتی بین تیم بزرگسالان و امید وجود داشته باشد. ما برای حمایت از آنها به ورزشگاه آمدیم و امیدوارم بهترین نتایج را در جام ملتها کسب کنند. او در مورد شایعه برگشتنش به استقلال هم گفت: دو ماه تا نیم فصل باقی مانده است. مطمئنا میتوانم یک تصمیم خوب بگیرم. نورافکن همچنین در مورد اینکه چقدر احتمال دارد به استقلال برگردد یا خیر گفت: هنوز هیچ چیزی مشخص نیست. اگر شرایط خوب باشد. فعلا صحبت خاصی نبوده است. من فقط میخواهم خوب تمرین کنم تا جایی در ترکیب تیم شارلووا داشته باشم.