کد خبر: ۱۴۶۷۲۹
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۷
بیست و چهارمین دوره رقابتهای کاراته قهرمانی جهان - اسپانیا

کاراته ایران بعد از ۴۴ سال نایب قهرمان جهان شد

تیم ملی کاراته ایران در پایان بیست و چهارمین دوره رقابت‌های قهرمانی جهان موفق شد برای نخستین بار در تاریخ این مسابقات عنوان نایب قهرمانی را در میان ۱۴۰ کشور حاضر کسب کند.

بیست و چهارمین دوره رقابت‌های کاراته قهرمانی جهان که با حضور کاراته‌کاهای ۱۴۰ کشور جهان در اسپانیا جریان داشت با قهرمانی ژاپنی‌ها و نایب قهرمانی تیم ملی کشورمان به پایان رسید.
تیم ملی ایران با ۲ طلا، یک نقره و ۴ برنز روی سکوی نایب قهرمانی ایستاد. ژاپن با ۴ طلا، ۴ نقره و دو برنز قهرمان شد و فرانسه با دو طلا سوم شد. اسپانیا میزبان این رقابت‌ها با یک طلا، سه نقره و ۲ برنز در جای چهارم قرار گرفت و یک طلا، یک نقره و ۵ برنز در مکان پنجم ایستاد.
اما در بخش کومیته مردان تیم ملی ایران با یک طلا، یک نقره و دو برنز به تنهایی عنوان قهرمانی را بالاتر از تیم‌های مدعی ژاپن، ایتالیا و آلمان بدست آورد. تیم ملی کشورمان با دو طلای کومیته تیمی و بهمن عسگری در وزن ۷۵- کیلوگرم، یک نقره سجاد گنج‌زاده در وزن ۸۴+ کیلوگرم و ۳ برنز توسط ذبیح‌الله پورشیب در وزن ۸۴- کیلوگرم، هامون درفشی‌پور در وزن ۶۷- کیلوگرم، سارا بهمنیار در وزن ۵۰- کیلوگرم  و کاتای تیمی(شهرجردی، دلیخون و زند) در این مسابقات به کار خود پایان داد.
تیم کومیته بانوان پنجم شد و تیم کاتای بانوان (شادی جعفری‌زاده، نجمه قاضی‌زاده و الناز تقی‌ور‌) فاطمه صادقی و ابوالفضل شهرجردی در کاتای تیمی و انفرادی، حمیده عباسعلی، پگاه زنگنه، فاطمه چالاکی، امیر مهدیزاده و رزیتا علیپور هم در کومیته انفرادی از دور مسابقات حذف شده‌اند. بیست و چهارمین دوره رقابت‌های کاراته قهرمانی جهان که از روز سه‌شنبه ۱۵ آبان ماه با حضور ۱۱۱۷ کاراته‌کا از ۱۴۰ کشور جهان در اسپانیا آغاز شده بود، عصر دیروز به پایان ‌رسید.