کد خبر: ۱۴۵۸۰۲
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۰

1400 تیم پلیس‌، امنیت جاده‌ها را در طرح ویژه اربعین عهده‌دار هستند

رئیس ‌پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا گفت: در طرح ویژه اربعین حسینی (ع ) ۱۴۰۰ تیم پلیس با بیش از پنج هزار نیرو امنیت جاده‌ها را برعهده گرفته‌اند.

سرتیپ «تقی مهری»‌، اظهار داشت: سراسر جاده‌های استان‌هایی که دخیل در بحث اربعین هستند تحت کنترل و پوشش ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی است.
وی با‌ اشاره به آمادگی ماموران پلیس راهور برای خدمات‌رسانی به زائران اربعین حسینی‌(ع ) افزود: با توجه به پرحجم بودن محورهای منتهی به مرزهای مهران، شلمچه و چذابه همکاران ما به منظور تسهیل در عبور و مرور خودروها حضور پررنگ‌تری دارند.
وی همچنین به رانندگان توصیه کرد که مدارک لازم را به همراه داشته باشند تا در صورت نیاز آن را به همکاران ما ارائه دهند و خللی در رفت و آمد آنها ایجاد نشود.
وی تاکید کرد: با توجه به بارش‌های اخیر در محورهای استان ایلام و حجم بالای تردد از مرز مهران، به زائران توصیه می‌شود از مرزهای شلمچه و چذابه تردد کنند.
مهری بیان کرد: در شهر مهران به تعداد کافی پارکینگ برای خودروها وجود دارد به همین خاطر از رانندگان درخواست می‌شود برای اطمینان و جلوگیری از بروز حوادثی مانند سرقت، وسیله نقلیه خود را در پارکینگ‌ها بگذارند.
وی بیان کرد: در روزهای گذشته چندین دستگاه خودرو که در مکان‌های نامناسب پارک شده بود جمع‌آوری شدند.
مهری گفت: شماره‌های ۱۲۰ و ۸۸۲۵۵۵۵۵ در خدمت زائران است که به صورت ۲۴ ساعته پاسخگوی آنها و سایر شهروندان هستند.