کد خبر: ۱۴۵۵۶۱
تاریخ انتشار : ۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۲
مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی خبر داد

توزیع 500 هزار پرس غذا میان زائران در مرز مهران تا پایان مراسم اربعین

مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی گفت: پیش‌بینی شده است تا انتهای خدمت‌رسانی به زائران حسینی مجموعا 500 هزار وعده غذایی در آشپزخانه آستان قدس رضوی در مرز مهران طبخ و میان زائران حسینی توزیع شود.




محسن منصوری در گفت‌وگو با آستان نیوز، اظهار داشت: قرارگاه امام رضا(ع) در نزدیکی مرز مهران و حاشیه پل زیارت راه‌اندازی شده که مرکز هماهنگی امور اربعین است.
مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی با بیان اینکه حدود هزار نفر از خدام و خادمیاران رضوی برای مجموعه فعالیت‌های بنیاد کرامت رضوی در شهر مهران سازماندهی شده‌اند، افزود: راه‌اندازی آشپزخانه مرکزی در شهر مهران یکی از مهم‌ترین برنامه‌هایی بود که در مرز مهران برنامه‌ریزی شد تا حجم و کیفیت خدمت‌رسانی افزایش یابد.
وی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی شده است تا انتهای خدمت رسانی به زائران حسینی مجموعا 500 هزار پرس غذا در آشپزخانه مرزی مهران طبخ و توزیع شود. پذیرایی از زائران اربعین حسینی از 2 هفته قبل از اربعین آغاز شده و تا 2 هفته بعد از اربعین ادامه دارد.
منصوری افزود: راه‌اندازی موکب فرهنگی آستان قدس رضوی توسط سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی یکی از اقدامات متفاوتی بود که امسال اجرایی و منشاء خدمات فرهنگی بسیاری در مهران شد.
مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی گفت: به همت خدام امام علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) برای خدمت‌رسانی به اقشار کم توان و سالمند حمل‌ونقل با 30 ویلچر به صورت شبانه‌روزی در حال انجام است.
وی ادامه داد: موکب اختصاصی بانوان در مرز مهران و میدان اربعین اقدام جدیدی است که از سوی ستاد اربعین آستان قدس رضوی راه‌اندازی شده و خدماتی را ویژه بانوان زائر انجام می‌دهد.
منصوری تصریح کرد: با هماهنگی ستاد اربعین آستان قدس رضوی برای حضور 120 مبلغ دینی در مرز مهران، برنامه‌های تبلیغی و فرهنگی متنوعی برگزار می‌شود.
مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی با‌ اشاره به اینکه 8 ایستگاه خدمت‌رسانی به زائران در نقطه مرزی مهران راه‌اندازی شده بود، اما با طوفانی که در روزهای اخیر شروع به وزیدن کرد، خساراتی به ایستگاه‌ها وارد شد، افزود: چندین ایستگاه سیار را با استفاده از وسایل نقلیه سنگین راه‌اندازی کردیم تا در طی مسیر به زائران خدمات ارائه کنند.