17 هزار نیروی اورژانس به زائران اربعین خدمت رسانی میکنند
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی کشور گفت: 17 هزار نیروی اورژانس به زائران اعزامی به زیارت اربعین خدمت رسانی میکنند.
به گزارش ایرنا، پیرحسین کولیوند افزود: علاوهبر این تعداد 9 هزار متخصص و 900 آمبولانس برای خدمت رسانی و همچنین بیمارستانهای سیار، خون و فرآوردههای خونی، دارو و تجهیزات دیگر نیز برای زائران عتبات عالیات در نظر گرفته و تدارک دیده شده است.
وی با بیان اینکه گستره فعالیتهای اورژانس از مرزهای شرقی که زائران پاکستانی و عراقی وارد میشوند و همچنین تمام محورهای مواصلاتی تا مرزهای غربی کشور را در بر میگیرد، افزود: از محل سکونت هر زائر در هر نقطهای از کشور تا مرزهای غربی در هر 40 کیلومتر یک اکیپ مرکز فوریتها مستقر است، و در مرزها نیز به صورت گسترده، بیمارستانهای ثابت افزایش ظرفیت داده شده و تعداد بیمارستانهای سیار نیز نسبت به سال قبل بیشتر شده است.
وی همچنین در ادامه از استقرار بیمارستانهای ویژه عملیات بیوتروریستی با کمک سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی در مرزهای کشور خبر داد و افزود: تعداد قابل توجهی اتوبوس و موتور آمبولانس نیز در مرزها مستقر هستند و عوامل بهداشت تمام مرزها و مسیرها را از نظر کنترل بیماری و بهداشت محیط خیلی دقیق و منظم و بهتر از سالهای قبل نظارت و پایش میکنند.
وی افزود: به تازگی با حوزه بهداشت و درمان عراق نیز یک تفاهم جدی مبنی بر تشکیل یک قرارگاه مشترک بهداشتی منعقد شد.
کولیوند افزود: به موجب این تفاهم نامه دو طرف همگام با هم در تمام موکبها و تکیهها و حسینیهها حضور داشته و این مکانها را از نظر بهداشت محیط و مدیریت بیماریها مراقبت میکنند.
رئیس اورژانس کشور اضافه کرد: تعدادی از متخصصان مختلف اعم از بیهوشی، ارتوپدی، جراح عمومی، طب اورژانس و متخصص قلب و متخصص داخلی در بیمارستانهای ثابت و سیار حضور پیدا خواهند کرد.
وی با اشاره به استقرار نیروهای هلالاحمر برای انجام عملیات امداد و نجات در مسیرهای عبور زائران افزود: نظارتهای بهداشتی بر موکبها و ایستگاههای صلواتی مستقر در حد فاصل مرز تا نجف و کربلا و شهرهای کاظمین و سامرا نیز از دیگر تدابیر و برنامههای امدادی اربعین به شمار میرود.
رئیس فوریتهای پزشکی کشور گفت: تا زمانی که همه زائران از عراق به کشور بازنگردند، تیمهای اورژانس در مرزها استقرار دارند و به خدماتدهی خود ادامه
میدهند.