کد خبر: ۱۴۴۵۲۰
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۷
کدخدایی:

عده‌ای از فرط بیکاری به شایعه تغییرات در شورای نگهبان دامن زدند

شایعات مربوط به تغییر دبیر شورای نگهبان توسط سخنگوی این شورا تکذیب شد، کدخدایی می‌گوید که عده‌ای از فرط بیکاری به این شایعات دامن می‌زنند.

عباسعلی کدخدایی عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان در واکنش به برخی شایعات مجازی درباره تغییر دبیر شورای نگهبان در کانال سروش خود در این مورد نوشت: «واقعا باید برای بیکاری فکری کرد!»
سخنی منسوب به داستایوفسکی است که می‌گوید؛ کسی که به خودش دروغ می‌گوید و به دروغ خودش گوش می‌دهد، کارش به جایی خواهد رسید که هیچ حقیقتی را نه از خودش و نه از دیگران تشخیص نخواهد داد.
جمعه شب خبری کذب مبنی بر انتخاب دبیر جدید شورای نگهبان منتشر شد و برخی افراد رسانه‌ای نیز به آن دامن زدند. این در حالی بود که انتخابات هیئت‌رئیسه شورا هر سال در ۲۶ تیر ماه برگزار می‌شود. هر چه فکر کردم که چرا این خبر سراپا غیرصحیح ساخته شده، نفهمیدم، اما تعجب از عده‌ای که از فرط بیکاری به آن دامن زدند. امیدوارم نرخ‌اشتغال افزایش یابد تا شاید از این طریق از انتشار چنین اخبار جعلی جلوگیری شود و این قبیل دروغ‌ها را باور نکنیم.»به گزارش خبرگزاری مهر، کدخدایی همچنین در حساب توئیتری خود نوشت: «دبیر شورای نگهبان هر سال از بین اعضا انتخاب می‌شود. انتخابات هیئت‌رئیسه نیز در ۲۶تیر ماه برگزار می‌گردد. بنابراین!؟»