آلودگی بیش از ۱۵۰ نوزاد فرانسوی به باکتری سالمونلا
دستگاه قضایی فرانسه برای پرونده آلودگی شیرخشکهای شرکت لاکتالیز به باکتری سالمونلا و مسمومیت بیش از ۱۵۰ نوزاد فرانسوی، قاضی ویژه تحقیق انتخاب میکند.
به گزارش شبکه خبری فرانس ۲۴، دستگاه قضایی فرانسه به منظور انجام تحقیقات قضایی برای پرونده آلودگی شیرخشکهای شرکت لاکتالیز به باکتری سالمونلا و مصمومیت بیش از ۱۵۰ نوزاد فرانسوی، قاضی ویژه تحقیق انتخاب میکند.روز سهشنبه دادسرای پـاریس از آغاز تحقیق قضایی درباره «فـریبکاری» و «آسیب غیرعمد و به خطر انداختن حیات و زندگی فرد دیـگر» در این پرونده خبر داد.شرکت لاکتالیـز از مدتها پیش زیر نظر دستگاه قضایـی فرانسـه قرار دارد. شیرخشکهای تولیدی شرکت لاکتالیـز از سالها قبل، به باکتری «سالمونـلا» آلوده بوده است که بر اثر مصرف محصولات این شرکت بیش از ۱۵۰ نوزاد فرانسوی به این باکتـری آلوده شدهاند. باکتری «سالمونـلا» از حدود ۱۲ سال پیش تاکنون در محصـولات شیرخشک این شرکت وجود داشته است.دستگاه قضایـی فرانسـه، پس از آن که بخش سلامت دادسـرای پاریس تحقیقـات اولیه خود درباره شیرخشکهای آلوده به باکتری «سالمونـلا» را انجام داد، به این پرونده رسیدگـی میکند.بر اساس اعلام وکیـل بعضی از خانوادههای آسیبدیـده از محصولات این شرکت فرانسوی، بیش از ۲۰۰ شکایت در دادسـرای پاریس از سرتاسر فرانسـه ثبت شده است. «سالمونـلا» نوعی باکتری است که میتوانـد در روده حیـوان و انسان رشد کند و زمینـه مسمـومیت غذایی به وجود آورد.غذاهای خـام با منشا حیوانی، گوشت، مرغ، شـیر و لبنیات، تخـممرغ و غذاهای دریایی میتواند آلـوده به باکتـری سالمونـلا باشد.همچنین برخی میوهها و سبزیجـات ممکن است این باکتـری را به همراه داشته باشند. گرفتگـی عضلات شکمـی، اسهال و تـب از علائم آشکار آلودگی به این باکـتری است که معمولا ۱۲ تا ۷۲ ساعت پس از ورود باکتـری به بدن ظـاهر میشود.