kayhan.ir

کد خبر: ۱۴۳۷۹۲
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۵
در دیدار با 22 نفر از اصلاح‌طلبان مطرح شد

گلایه روحانی از حمایت ناکافی نمایندگان اصلاح‌طلب!

دیدار جمعی از اصلاح‌طلبان با رئیس‌جمهور حاشیه‌هایی را در رسانه‌ها به دنبال داشت که حضور یکی از مدیران نجومی بگیر در میان اصلاح‌طلبان یکی از آنها بود و همچنین گلایه روحانی از کم کاری نمایندگان اصلاح‌طلب مجلس در حمایت از دولت که با واکنش نماینده تهران روبرو شد گفت: رئیس‌جمهور احتمالا شوخی کرده!
سرویس سیاسی-

جلسه حسن روحانی، رئیس‌جمهور با اصلاح‌طلبان چهارشنبه شب گذشته در محل ریاست جمهوری برگزار شد. ترکیب افراد حاضر و همچنین غایبان جلسه و نیز برخی سخنان گفته شده در این جلسه حاشیه‌هایی را به دنبال داشت.
چنانکه گفته شده جلسه مذکور بنا به دعوت رئیس‌جمهور و با هماهنگی اسحاق جهانگیری صورت گرفت و مدیریت جلسه با محمدرضا عارف رئیس‌شورای عالی اصلاح‌طلبان و رئیس‌فراکسیون امید بود. در این جلسه روحانی سخنانی را بیان کرد و همچنین از جمع 22نفری اصلاح‌طلبان حاضر 18نفر به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.
از میان 22نفر طیف اعضای اصلاح‌طلب حاضر در این جلسه 18نفر به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند. حضور 5نفر از حزب منحله مشارکت در جمع 22نفری یکی از حاشیه‌های این نشست بود. همچنین عدم حضور حضرتی و کرباسچی نیز موضوعی دیگر بود که مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت.
اما مهم‌ترین حاشیه این نشست را می‌توان حضور صفدر حسینی، رئیس‌سابق صندوق توسعه ملی در میان اصلاح‌طلبان دانست. حضور رئیس‌سابق صندوق توسعه ملی مورد توجه رسانه‌های مختلف قرار گرفت و با یادآوری فیش حقوقی او به سخن محمدباقر نوبخت، سخنگوی سابق دولت‌اشاره کردند که در آن مقطع که این فیش‌های نجومی مورد اعتراض جامعه قرار گرفت، او را «امانتدار» و از «سرمایه‌های نظام» نامید. صفدر حسینی از اعضای سابق حزب منحله مشارکت بود.
حجت‌الاسلام مجید انصاری سخنگوی مجمع روحانیون مبارز؛ محسن هاشمی رفسنجانی، رئیس‌شورای شهر تهران؛ حسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی؛ داوود محمدی رئیس‌شورای هماهنگی جبهه اصلاحات، زهرا شجاعی دبیرکل مجمع زنان اصلاح‌طلب و... شماری از افراد دیگری بودند که در این نشست حضور داشتند.
خبرهای منتشر شده پیرامون این دیدار حاکی از آن است که محمدرضا عارف که مدیریت این جلسه را بر عهده داشته است در پایان اظهارنظرهای چهره‌های طیف موسوم به اصلاح‌طلب به جمع‌بندی نظرات پرداخت و بر ضرورت نزدیکی بیشتر جریان اصلاحات با دولت تاکید کرد.
دیگر اینکه عارف پیشنهادی مبنی بر تشکیل کارگروهی برای هماهنگی بیشتر جریان اصلاحات با دولت مطرح کرده است که گویا به همین واسطه به رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور ماموریت داده شده تا درخصوص تشکیل این کارگروه اقداماتی را با هماهنگی با جریان اصلاحات انجام دهد. رئیس‌جمهور در بخشی از سخنانش در این دیدار گفته است: «امروز در مقطع بسیار حساسی قرار داریم؛ دولت یازدهم و دوازدهم در کنار دستاوردهای بزرگی که داشته، ضعف‌ها و نقص‌هایی هم دارد و حتما به کمک و همراهی همگانی نخبگان کشور نیاز دارد. فلسفه برگزاری نشست امروز همین است که دست به دست هم دهیم و از نظرات شما دوستان برای تحقق هدف بلند و بزرگ اعتلای ایران که هدف همه ماست، بهره بگیریم.»
رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: «دولت در 5 سال گذشته موفقیت‌های چشمگیری داشته است. در همین ایام اخیر، حضور موفقی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد داشتیم که به عرصه رویارویی کامل ایران و آمریکا تبدیل شده بود و هیچ کس نیست که در این مصاف آمریکا را پیروز میدان بداند.»
نکته جالب توجه بخش مغفول مانده سخنان رئیس‌جمهور را یکی از حاظران در جلسه در توئیتی بیان کرد: «آقای روحانی از اصلاح‌طلبان مجلس گلایه کرد که در حمایت مورد انتظار او از دولت، کم گذاشته‌اند.» الیاس حضرتی، عضو شورای مرکزی حزب اعتمادملّی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس نسبت به این بخش از سخنان رئیس‌جمهور واکنش نشان داده است. حضرتی که از جمله نمایندگان تهران و عضو لیست امید است در پاسخ به گلایه رئیس‌جمهور از کم کاری اصلاح‌طلبان حاضر در مجلس در موضوع حمایت از دولت گفت: «بنده در این جلسه حضور نداشتم، امّا اگر آقای روحانی چنین حرفی گفته، احتمالاً شوخی کرده است.»
این نماینده لیست امید تاکید کرده است: «فراکسیون امید، در همه زمینه‌ها، هرچه در توان داشت برای دولت گذاشت و با تمام توان به دولت کمک کرد.»
در این زمینه باید گفت: حمایت چشم و گوش بسته طیف موسوم به اصلاح‌طلب از رئیس‌جمهور چیزی نیست که کسی در مورد آن تردید داشته باشد. نه تنها طیف حامی دولت بلکه شاید بتوان گفت که مماشات و یا همکاری طیف منتقد دولت (چه در مجلس نهم و چه در مجلس فعلی) با دولت تدبیر و امید بی‌سابقه بوده است. آن هم دولتی که ماحصل تدابیرش در 5سال گذشته وضعیت فعلی است. دولتی که منتقدان را به انواع و اقسام توهین‌ها و تهمت‌ها نواخته است. دولتی که شرایط فعلی را به همه چیز مرتبط می‌داند جز سوءتدبیر مدیرانش.
کافی است برای دریافتن عمق همراهی طیف موسوم به اصلاح‌طلب با دولت به موضوع سؤال از رئیس‌جمهور پرداخت که در چند نوبت این طیف با پس گرفتن امضاهای خود منجر به از حد نصاب افتادن آن شدند و در نوبت آخر نیز که با تلاش برخی نمایندگان سؤال از رئیس‌جمهور اعلام وصول شد نمایندگان طیف موسوم به اصلاح‌طلب تمام تلاش خود را جهت تخریب آن به کار بستند و با پیگیری خط القای «سیاسی بودن سؤال‌ها» سعی در وارونمایی از آن داشتند. حال آنکه هر پنج سؤال اقتصادی از دغدغه‌های امروز جامعه بود.