کد خبر: ۱۴۳۷۳۰
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۳

تبدیل ساختمان تاریخی کارخانه ابریشم لاهیجان به مجموعه فرهنگی

استاندار گیلان از احیاء ساختمان تاریخی کارخانه ابریشم لاهیجان به عنوان یک مجموعه فرهنگی و گردشگری خبر داد.
رشت - خبرنگار کیهان:

مصطفی سالاری اظهار داشت: مرمت و بازسازی ساختمان و محوطه کارخانه ابریشم لاهیجان به عنوان مجموعه فرهنگی و گردشگری با حفظ مالکیت مرکز نوغانداری کشور در قالب تفاهمنامه‌ای توسط میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این استان انجام می‌شود.
وی در ادامه افزود: در احیاء این مجموعه انجمن میراث تاریخی و طبیعی گیلان، شهرداری لاهیجان، مرکز نوغانداری کشور و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این استان همکاری می‌کنند.
استاندار گیلان با بیان اینکه بخشی از این مجموعه پس از احیاء به منظور اقدامات نمایشگاهی، آموزشی و ترویجی مرکز نوغانداری مورد استفاده قرار خواهد گرفت، گفت: بخش دیگر از این مجموعه نیز پس از مرمت به فعالیت‌هایی همچون عرضه صنایع دستی، غذاهای محلی و فروش سوغات استان گیلان می‌پردازد.
شایان ذکر است ساختمان تاریخی کارخانه ابریشم لاهیجان در سال 1285 احداث و تا دهه 50 به عنوان کارخانه پیله خشک‌کنی فعال بود و در مردادماه سال‌جاری به عنوان یک اثر تاریخی - فرهنگی به ثبت رسید.