با استعداد هزار گردان، 8 هزار گروه جهادی و 150 هزار بسیجی جهادگر صورت گرفت
درخشش بســیج در رزمایش خـدمـت
بسیج شجرة طیبّه و درخت تناور و پرثمری است که شکوفههای آن بوی بهار وصل و طراوات تعیین و حدیث عشق میدهد.
وقتی امام روحالله(ره) بسیج را شجره طیبه نامید از ژرفای وجود و عمق جان باور داشت که با ایجاد روحیه بسیجی در میان مردم و مسئولان کشور از گردنههای پرپیچ و خم جنگ و تحریم با همه آسیبهایی که دیده با سلامت عبور کرده و آمریکا به مفهوم واقعی کلمه هیچ غلطی نخواهد کرد.
رزمایش محمد رسولالله 2 که یادآور حماسه عاشورایی اعزام گسترده یکصدهزار بسیجی سلحشور از ورزشگاه آزادی به سمت جبهههای نبرد حق علیه باطل است این بار نیز بسیجیان سراسر کشور را آماده نبردی دیگر با استکبار جهانی کرده است ولی با یک تفاوت نبردی نه از نوع توپ و گلوله که از جنس اقتصاد.
جنگ اقتصادی دشمن بر علیه ملت ایران به سرکردگی آمریکای خبیث یک بار دیگر بر همگان ثابت کرد که بسیج به عنوان مظهر شجره طیبه به مانند هشت سال جنگ تحمیلی رژیم جنایتکار بعث عراق باید با همه توان به میدان آمده تا دست در دست دولت و مجلس توطئههای شوم امثال ترامپ را خنثی کرده و در عرصه جنگ اقتصادی نیز خفت شکست را نصیب سران فاسد کاخ سفیدکند.
در همین خصوص سردار سپهر اعلام کرد که تمام ظرفیت بسیج در رزمایش خدمت رسانی در اختیار دولت جمهوری اسلامی ایران برای عبور از بحران اقتصادی کشور قرار خواهد گرفت.
جانشین رئیسسازمان بسیج مستضعفین گفت: بسیج تمام ظرفیت خود را بدون هیچگونه منت در اختیار دولت برای عبور از پیچهای خطرناک تحریمی قرار میدهد و حاضر به هیچ اقدامی که اقتدار دولت جمهوری اسلامی را تحتالشعاع قرار دهد نیست بلکه برعکس بسیج و دولت در کنار یکدیگر ید واحدهای در برابر مستکبران عالم برای خنثیسازی نقشههای شومشان خواهند بود.
سردار محمدحسین سپهر در تشریح رزمایش سراسری اقتدار عاشورایی بسیج گفت: رزمایش سراسری اقتدار عاشورایی بسیج در قالب بسیجیان سپاهیان محمد رسولالله (ص) ۲ از 9 شهریورماه جاری تا ۲۹ شهریورماه در مرحله اول، با حضور هزار گردان بیتالمقدس بسیج در شهرستانهای مختلف کشور برگزار شد.
وی ادامه داد: این نیروها به مدت ۲۴ ساعت به اردوگاههای بسیج مراجعه کردند تا در این اردوگاهها، آمادگیهای جسمی، رزمایشی، فرهنگی، اعتقادی پیدا کرده و ضمن تجدید سازماندهی در این رزمایش گسترده شرکت کنند.
جانشین رئیسسازمان بسیج گفت: هدف این رزمایش ایجاد امید و نشاط در بین بسیجیان و مردم و همچنین اعلام آمادگی برای دفاع از کشور، ترساندن دشمن و تولید اقتدار برای نظام و پیام خدمترسانی بود.
وی ادامه داد: از ۹ تا ۲۹ شهریور بیش از 7هزار گروه جهاد سازندگی بسیج در قالب ۱۵۰هزار نفر جهادگر در این مدت ۲۰ روز همزمان با رزمایش هزار گردان بسیج در مناطق محروم و حاشیه شهرها، مناطق روستایی و مناطق مرزی به خدمترسانی در عرصههای مختلف عمرانی، کشاورزی، فرهنگی و درمانی مشغول بودند.
سردار سپهر افزود: همچنین در بخشهای مختلف سازندگی و حتی کلینیک درمانی، صنایع و کارگاهها با تشکیل گروههای متخصص از صاحبنظران قرار است ۳۵ هزار واحد تولیدی نیمه کاره نیمهتعطیل و تعطیل و آسیبدیده را پایش و بررسی کنیم تا با ارائه راهحل، آنها را از این وضع تعطیلی موجود عبور دهیم.
وی ادامه داد: در مرحله دوم رزمایش که در پایان نیمه اول مهرماه برگزار خواهد شد، ۷۰۰هزار نفر از همین بسیجیان در مراکز استانهای کشور و همزمان هم یکصد هزار نفر از بسیجیان استان تهران با عنوان سپاهیان محمد رسولالله ۲ یادآور سپاهیان حضرت محمد ۱ هستند که در سال ۶۵ در تهران برای کمک به یگانهای رزم و اعزام نیرو به جبههها رفتند؛ این جمع انبوه با عنوان رزمایش خدمت و کمک به گروههای جهاد سازندگی و بسیج سازندگی اجتماع میکنند.
جانشین رئیسسازمان بسیج گفت: گروههای جهاد سازندگی در این رزمایش یک میثاقنامه و یک عهدنامهای را با خودشان، مردم و مسئولین امضا میکنند که تا پایان سال در مناطق محروم به خدمترسانی مشغول شوند امروز که جنگ ما جنگ اقتصادی است؛ بسیج برای کمک به دولت، مردم و مبارزه با اتاق جنگ اقتصادی که دشمن در خارج از مرزهای ما راهاندازی کرده است؛ در عرصه اقتصاد، سازندگی و معیشت مردم وارد عمل خواهد شد.
توانمندیهای بسیج
سردار سپهر در ادامه به تشریح برخی از توانمندیهای بسیج پرداخت.
وی گفت: در هر سال، ۱۰ هزار گروه جهادی در سطح کشور فعالیت میکنند؛ امسال میخواهیم این تعداد را افزایش دهیم تا در سال جاری یک میلیون نفر را به اردوهای جهادی اعزام کنیم.
سردار سپهر ادامه داد: همچنین امسال میخواهیم ۱۰ هزار واحد مسکونی را در اقصی نقاط کشور برای مددجویان کمیته امداد، با هماهنگی این نهاد بسازیم. میخواهیم امسال هشت هزار پروژه محرومیتزدایی را تا پایان سال تکمیل کرده و تحویل دهیم. میخواهیم ۳۵ هزار واحد اقتصادی کوچک و متوسط آسیب دیده را پایش کرده و نسخه درمان آنها را ارائه دهیم.
جانشین رئیس سازمان بسیج افزود: ما نهادی هستیم که میخواهیم با کمک دولت و نهادهای انقلابی و استفاده از توانمندی مالی و معنوی خیرین، به کمک کارگاههای تولیدی بشتابیم. ما امروز ۷۴۰ کانون علمی دانشگاهی داریم که با حضور ۳۵ هزار استاد هیئت علمی میتواند به صنایع کشور و کشاورزی کمک کرده و برای ارتقای ثروت و کاهش بیکاری قدم بردارد.
وی گفت: میخواهیم امسال در بخش کاهش آسیبهای اجتماعی، ۴۶۰ محله در حاشیه شهرهای بزرگ را که عموما از اعتیاد و طلاق آسیبهای جدی دیدهاند، با کمک نهادها و دستگاههای دولتی مورد حمایت قرار داده و در برنامههای خود رفع این آسیب را به مرحله اجرا برسانیم.
سردار سپهر ادامه داد: در همین راستا روزانه ۶۰ هزار نفر در کلاسهای آگاهسازی و پیشگیری ما شرکت میکنند. همچنین آمادگی داریم تا کلاسهایی را برای آموزش مربی برگزار کرده و این افراد را به مناطق آسیبدیده اعزام کنیم.
معاون پیشین هماهنگکننده نمایندگی ولی فقیه در سپاه گفت: امسال بنا داریم در بخش علم و فناوری، سطح اختراعات بسیجیان را در جشنوارههای علمی افزایش داده و به کمک دولت برای تولید علم و تقویت بنیه علمی بسیج تلاش کنیم. همچنین با دولت توافق کردیم که در بخش تنظیم بازار و مبارزه با محتکران به یاری دولت بشتابیم.
وی در همین رابطه تاکید کرد: ما با هرگونه موازی کاری و اقدامات بدون نظارت دولت مخالف هستیم.
سردار سپهر گفت: همچنین درحال رایزنی با وزارت بهداشت هستیم که برای سلامت محلات از ظرفیتهای بسیج استفاده شود. بسیج جامعه زنان ما نیز این آمادگی را دارد تا با همکاری نهادهای دولتی برای کمک به خانواده سالم و خانواده مقاوم، کارگاههایی را در سطح محلات و ادارات برگزار کنند.
وی افزود: در بخش تولید و حمایت از کالای ایرانی هم به دولت اعلام کردیم که میتوانیم با ارائه طرحی علمی وارد عمل شده و به آنها کمک کنیم. برای کمک به قوه قضائیه هم سازمان بسیج حقوقدانان ما آمادگی دارد تا در بحث صلح و سازش برای کسانی که امروز حجم زیادی از پروندههای محاکم ما را تشکیل دادهاند وارد عمل شود.
جانشین رئیسسازمان بسیج گفت: امسال در همین رزمایش طرح یک کاسب، یک دانشآموز را راهاندازی کردیم تا با استقبال کسبه بتوانیم هر دانشآموز نیازمند را به یک کاسب متصل کنیم؛ این طرح به سرعت در حال فراگیری در کشور است.
وی افزود: ما بحث میز خدمت را داریم که در همین رزمایش آغاز کردیم. در همین راستا بسیج کارمندان ما در سطح کشور با برپایی ۵۰۰ میز خدمت از امروز در ادارات و نهادها مستقر شده و در ۶۳۰۰ پایگاه حوزه مقاومت بکارگیری ۴۰۰ هزار بسیجی فعال، این میز را برای راهنمایی، هدایت، حمایت و تکریم ارباب رجوع برپا خواهد کرد.
سردار سپهر ادامه داد: ما در همین رزمایش، شیفت ایثار را راهاندازی کردیم که در این شیفت کارگران ما بدون دریافت مزد و بدون اخذ پول، برای ارتقای تولید تلاش میکنند. همچنین آمادگی داریم با اعزام گروههای پزشکی، بهداشتی و دامپزشکی به مناطق محروم در کنار دیگر نهادهای انقلابی به مردم این نواحی کمک کنیم.
وی افزود: برای تقویت نیروی انتظامی، آمادگی داریم تا با همکاری قوه قضائیه و وزارت کشور گشتهای محله را راهاندازی کرده و برای ارتقای احساس امنیت و خود امنیت به نیروهای انتظامی کمک کنیم. همچنین در بخش نهادهای فرهنگی کشور، ۱۴۰ هزار طلبه، روحانی و استاد حوزه علمیه ما میتوانند با صدا و سیما، سازمان تبلیغات و امور مساجد، دانشگاهها و مراکز فرهنگی دولتی و خصوصی و سمنها وارد همکاریهای مشترک شوند.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: ما همچنین آمادگی داریم تمام پروژههای نیمه تمام دولت که موجباشتغال و تقویت معیشت مردم میشود را تکمیل و مرمت کرده و آنها را به نفعاشتغال فعال کنیم. در همین راستا هم در حال توافق با سازمان اوقاف هستیم که پروژههای این نهاد را در سطح کشور به نفعاشتغال و به نفع تولید تکمیل کنیم.
سردار سپهر افزود: بسیج، بستههای ویژهای در راستای حمایت از کارگران چه در حوزه معیشت و چه راهاندازی مجدد کارخانههای تعطیل و نیمهتعطیل آماده کرده و امیدواریم که با سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توافق نامهای در این خصوص به امضاء رسانیم.
وی همچنین خواهان همکاریهای گسترده میان سازمان بسیج کارگری با خانه کارگر شد و زحمات ارزشمند مهندس علیرضا محجوب در حمایت بیوقفه از کارگران که از ابتدای انقلاب را شامل میشود، تقدیر کرد.
سردار سپهر ادامه داد: با وزارت نیرو در جهت تولید سه هزار نیروگاه خانگی و کشاورزی توافق کردیم تا ضمن نقطهیابی در کشور این نیروگاهها را وارد چرخه تولید برق کرده و ۳ هزار شغل ایجاد کنیم. ما برای مبارزه با قاچاق کالا هم اعلام آمادگی میکنیم تا به دستگاهها کمک کرده و یکی از آسیبهای بزرگ بازار را مرتفع کنیم. ما در همین رزمایش خدمت این کارها را با قوت و توان عالی شروع کردیم و تداوم بخشیدیم و تا پایان سال نهضت خدمترسانی بسیج به یاری خداوند ادامه خواهد داشت.
سردار سپهر تاکید کرد که سازمان بسیج مستضعفین با تمام توان به حمایت از دولت جمهوری اسلامی ایران وارد عرصه جهاد سازندگی و حمایت از کالای ایرانی شده و برخلاف تصویر القایی دشمنان بسیج نه تنها زاویهای با دولت ندارد بلکه دوشادوش دولت جمهوری اسلامی ایران، دشمن را در اجرای نیات شوم خود که تحریمهای ناجوانمردانه را هم شامل میشود ناکام خواهد گذاشت.
وی همچنین گفت که بسیج تمام ظرفیت خود را بدون هیچگونه منت در اختیار دولت برای عبور از پیچهای خطرناک تحریمی قرار میدهد و حاضر به هیچ اقدامی که اقتدار دولت جمهوری اسلامی را تحتالشعاع قرار دهد نیست بلکه برعکس بسیج و دولت در کنار یکدیگر ید واحدهای در برابر مستکبران عالم برای خنثی سازی نقشههای شوم شان خواهند بود.
تجمع ۷۰۰ هزار نفری بسیبجیان
در مراکز استانها
سردار غلامحسین غیبپرور، رئیس سازمان بسیج مستضعفین نیز در حاشیه «همایش یاد یاران» و در جمع خبرنگاران ضمن تشکر از اصحاب رسانه در پوشش خبری رزمایش اقتدار عاشورایی سپاهیان محمد رسولالله (ص)2،گفت: این رزمایش از 9 شهریورماه امسال شروع شد و در آن 1000 گردان بیتالمقدس در سراسر کشور در آن مشارکت داشتند.
وی گفت: هزار گردان عدد فوقالعادهای است و کسانی که با مسائل نظامی در ارتباط هستند بهخوبی معنا و مفهوم هزار گردان را میدانند. این یک استعداد نیروی انسانی فوقالعاده است که علاوهبر آن 8 هزار گروه جهادی نیز در این رزمایش شرکت داشتند. روز اول پیشبینی بر 7014 گروه جهادی بود اما در عمل به مرز 8هزار گروه رسیدیم که بازتاب زیادی در رسانهها و خصوصاً فضای مجازی داشت؛ در طول این رزمایش و در موضوع خدمترسانی هشتکهای زیادی ایجاد شد.
وی با بیان اینکه حدود 150 هزار نفر در موضوع خدمترسانی در اقصی نقاط کشور حاضر شدند و از 9 شهریور تا 29 شهریور هم این رزمایش برگزار شد، خاطرنشان کرد: حلقه پایانی رزمایش یک تجمع 700 هزار نفری در مراکز استانها است.خیلی مایل بودیم در هفته دفاع مقدس این حرکت را انجام میدادیم که میسر نشد و به آخر همین هفته موکول شد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: از این 700 هزار بسیجی سازمانیافته 100 هزار نفر آنها در تهران در روز 5شنبه تجمع خواهند کرد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین درباره همکاریهای آموزش و پرورش و سازمان بسیج یادآور شد: این همکاریها طولانی بوده و به سالهای قبل برمیگردد.
سردار غیبپرور تصریح کرد: برای سال تحصیلی جاری به طور مشخص طرح شهید بهنام محمدی را در دستورکار قرار دادیم و در این طرح که از 9 ماه پیش کار مطالعاتی آن شروع شده است با امضای مشترک به همه بدنه آموزش و پرورش و نواحی بسیج ابلاغ شده است.
وی خاطرنشان کرد: این طرح فعلاً از مقطع متوسطه اول شروع شده و امیدواریم بعد از 6سال بتوانیم اولین ثمرات آن را شاهد باشیم و چتر غالب بر این طرح موضوع تربیتی است و برای دانشآموزان همپای تکالیف خود فضای تربیتی متناسب با آموزههای انقلاب اسلامی طراحی شده است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: برای اجرای این طرح مشاورههای مختلفی از مجموعه آموزش و پرورش، دانشگاهها و بسیج حضور داشتند و این یک بحث تربیتی است که در سه ضلع مدرسه، خانه و مسجد تعریف شده و نقش مساجد پررنگتر از گذشته در آن دیده شده است.
کارگران با «شیفت ایثار»
به رزمایش خدمت پیوستند
کارگران بسیجی کارخانجات و مراکز تولیدی با شرکت داوطلبانه در طرح «شیفت ایثار» بخشی از وقت خود را به صورت رایگان به خدمترسانی در محل کار خود اختصاص دادند.
در دوران 8 سال دفاع مقدس و انقلاب 14 هزار شهید از جامعه کارگری تقدیم انقلاب شده است؛ اکنون نیز کارگران در جنگ اقتصادی برای همراهی با انقلاب و کمک به اقتصاد کشور در اقدامی نمادین با انجام اضافه کاری بدون دستمزد با عنوان «شیفت ایثار» یا کمک به جمعآوری ضایعات کارخانهها، تعمیر و نگهداری دستگاهها، ایمنی و بهداشت در مراکز کار و تولید سراسرکشور نشان میدهند که همچون دوران دفاع مقدس در صف نخست خدمت به مردم و کمک به میهن حضور دارند.
بر همین اساس، در روز سهشنبه 20 شهریور ماه رزمایش بزرگ خدمترسانی بسیج کارگری توسط کارگران بسیجی در کارخانجات و مراکز تولید سراسر کشور انجام شد.
رئیسسازمان بسیج کارگری کشور گفت: بسیج کارگری 400هزار عضو دارد که 10 درصد آنها در مانور شیفت ایثار به صورت داوطلبانه شرکت کردند.
علی حسینرعیتی فرد درخصوص رزمایش کارگران بسیجی گفت: بسیج کارگری در امتداد اقشار مردم قرار دارد که در کارخانجات و مراکز تولیدی فعالیت دارد. وی افزود: رزمایش اقتدار عاشورایی بسیج مربوط به سپاهیان حضرت محمد(ص) امسال همزمان با هفته دفاع مقدس برگزار شد.
مسئول سازمان بسیج کارگری و کارخانجات افزود: با توجه به اینکه اکنون در جنگ اقتصادی قرارداریم، در واقع مراکز تولیدی و صنعتی خط مقدم و سنگر مقابله با تهاجم دشمن هستند و کارگران با لباس روحانی و خاکی در حکم همان رزمندگان دوران دفاع مقدس هستند. رعیتیفرد گفت: امسال همزمان با رزمایش اقتدار عاشورایی بسیج کارگری و کارخانجات اقدام به برگزاری شیفت ایثار در روز 20 شهریور در سراسر کشور میکند که در این مانور 40 هزار کارگر بسیجی به جای شرکت در رزمایش میدان رزمی در خود کارخانجات اقدام به برگزاری شیفت ایثار کردند.
وی افزود: کارگران عضو بسیج در کارخانهها علاوه بر وظایف معمولی و محوله خود در اوقات فراغت بدون چشمداشت اضافه کاری و یا دستمزد در مراکز تولیدی خود خدماتی انجام میدهند که در جهت تقویت تولید و کمک به کارخانه و رونق تولید خواهد بود. مسئول سازمان بسیج کارگری و کارخانجات افزود: با وجود اینکه کارگران از اقشار آسیبپذیر هستند و هجمه زیادی به تولید و کارگری در جنگ اقتصادی وارد میشود اما این کارگران بسیجی دل در گرو انقلاب دارند و در شیفت ایثار اقدام به کار و تولید و کمک به اقتصاد کشور میکنند تا روحیه ایثارگری در کارخانه که به عنوان سنگر تولید در جنگ اقتصادی قلمداد میشود، احیا شوند.
رعیتیفرد در مورد اینکه چند نفر عضو بسیج کارگری هستند گفت: ۴۰۰ هزار نفر عضو بسیج کارگری کشور بوده که در مانور شیفت ایثار ۱۰ درصد آنها یعنی حدود ۴۰ هزار نفر در شیفت ایثار به صورت داوطلبانه شرکت میکنند و در همان مراکز صنعتی، معدنی و خدماتی و کارگاههای خود به صورت خودجوش با هماهنگی کارفرمایان اقدام به تولید میکنند.
وی افزود: به عنوان مثال کارگران بسیجی در معدن کوهبنان که روزانه ۱۰۰ تن ذغالسنگ تولید میکردند قرار است در روز شیفت ایثار ۱۱۰ تن ذغالسنگ تولید کنند و ۱۰ تن اضافه بدون چشمداشت اضافهکار و یا پاداش جهت خدمت به کشور انجام میشود. مسئول سازمان بسیج کارگری و کارخانجات اظهار داشت: مهم احیای فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی در سنگر تولید و خدمت است، شاید خدمات کارگران بسیجی در شیفت ایثار ناچیز باشد، اما چون به صورت داوطلبانه و برای رضای خدا و در راستای احیای فرهنگ اسلامی ایثار و از خودگذشتگی است، قطعاً موثر خواهد بود.
رعیتیفرد با اشاره به جلسه با سرپرست وزارت کار گفت: در این جلسه اعلام کردیم بسیج کارگری آماده است در کنار کارفرمایان و دولت کمک کند و مشکلات تولید و مشکلات کارگری با روحیه بسیجی و مدیریت جهادی حل شود.
وی در مورد اقتصاد مقاومتی گفت: در شرایط نابرابر برای مقابله با تکانههای اقتصادی باید به صورت پویا و سرزنده حرکت کنیم و بسیج کارگری کارگران را در خط تولید و کارخانهها با همان لباس روغنی و خاکی همچون رزمندگان در خط مقدم جبهه میداند و برای پایدار ماندن تولید و افزایش بهرهوری تلاش میکند.
مسئول سازمان بسیج کارگری و کارخانجات تأکید کرد: گاهی اختلافات کارگری و کارفرمایی و یا اختلافات کارخانهها به خاطر بدهی به سازمانهای دولتی مانند اداره آب، برق، گاز و یا تأمین اجتماعی با روشهای کدخدامنشانه و مذاکره قابل حل است و قرار نیست مثلاً به خاطر ۳۰۰ میلیون بدهی یک کارخانه اقدام به پلمب کارخانه چند میلیاردی بکنیم، بلکه میتوان با مهلت خواستن و یا تقسیط بدهی و فرصت دادن هم به ماندگاری خط تولید کمک کرد و هم به وصول مطالبات دولت یا تأمین اجتماعی اقدام کرد.
رعیتیفرد با بیان اینکه کشور اکنون در جنگ اقتصادی قرار دارد گفت: سنگر امروز و خط مقدم در کارخانهها و پشت دستگاههای تولیدی قرار دارد. یک روز جنگ نظامی و اقتصادی بود، امروز با تولید وسایل امرار معاش مردم باید به جنگ اقتصادی برویم و کارگران در خط مقدم جنگ اقتصادی قرار دارند.
وی در مورد نقش قاچاق و تولید گفت: همانگونه که در جنگ نظامی عمده مردم در جهاد شرکت میکردند، اما عده اندکی به عنوان ستون پنجم دشمن بودند که گرا میدادند تا نقطههای آسیبپذیر به دشمن برسد، امروز هم عدهای قاچاقچی و یا واردکننده بیرویه کالا ظرفیتهای تولید واشتغال داخل را از چرخه انتفاع میاندازند، درحالیکه کارگران با تمام تلاش خود سعی میکنند چرخ صنعت بچرخد. مسئول سازمان بسیج کارگری و کارخانجات اضافه کرد: هر شغلی که با قاچاق کالا از بین برود، درواقع حکم همان گرا دادن به دشمن در جنگ اقتصادی است.
رعیتیفرد تأکید کرد: در دیدار با سرپرست وزارت کار اعلام کردیم بسیجیان آماده هستند، در جهت کمک به کارگران و کارفرمایان و حفظ تولید اقدام کنند و از ظرفیت بزرگ بسیج برای انجام مأموریتهای تولیدی استفاده کنند. وی در پایان گفت: شیفت ایثارگرچه از نظر عدد و رقم چشمگیر نباشد اما ایجاد روحیه ایثار و ازخودگذشتگی و فرهنگ کار و تلاش که برگرفته از فرهنگ اسلامی و به تأسی از رفتار پیامبر اسلام(ص) در بوسه زدن به دست کارگر نمود پیدا کرد و امیدواریم اجرای شیفت ایثار روحیه کمک جمعی را در کارخانجات احیا کند.
رزمایش خدمترسانی کارگران بسیجی تحت عنوان «شیفت ایثار» همزمان با سراسر کشور در تهران بزرگ با حضور سردار ذوالقدرنیا معاون اقتصادی سپاه، سردار غلامی رئیسسازمان بسیج سازندگی کشور و علیحسین رعیتیفرد مسئول سازمان بسیج کارگری کشور برگزار و از شیفت ایثار کارگران بسیجی کارخانه «پاکسان» و «یکویک» و «نفت پارس» بازدید کردند.
این رزمایش با هدف اعلام آمادگی کارگران بسیجی برای مقابله با بحرانهای اقتصادی و حمایت از کالای ایرانی و اقتصاد کشور برگزار شد.در این رزمایش کارگران یک روز یا ساعتی از روز را در محل کارخود به صورت رایگان خدمت رسانی کردند