کد خبر: ۱۴۳۵۲۹
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۰
امیرآبادی:

یکی از راه‌های پاسخگویی به افکار عمومی شفافیت است

عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از راه‌های پاسخگویی به افکار عمومی شفافیت است، گفت: موضوع شفافیت صرفا مختص مجلس نیست و همه دستگاه‌ها و سران قوا باید شفافیت را در امورات خود لحاظ کنند.

نشست دانشجویی پیرامون شفافیت آراء نمایندگان و حواشی آن با حضور احمد امیرآبادی فراهانی، عضو هئیت رئیسه مجلس شورای اسلامی در دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد. در این نشست امیرآبادی اظهار داشت: مسئله شفافیت بسیار مهم بوده و کسانی که مسئولیتی را بر عهده می‌گیرند، باید پاسخگو باشند و شفاف عمل کنند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، وی تاکید کرد: در برجام به دلیل عدم شفافیت، آسیب‌های فراوانی به ما وارد شد و در همین راستا حق مردم بود که بدانند کدام نمایندگانشان به برجام رای دادند، برخی از نمایندگان مجلس زمانی که در میان مردم قرار می‌گیرند، در جایی می‌گویند به برجام رای موافق دادند و در جایی می‌گویند مخالف آن بودند، این تناقض‌گویی گناه بزرگی به حساب می‌آید.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مخالف شفافیت آرا، معتقدند که فشار‌های فراوانی از سوی دولت، فراکسیون‌های مختلف مجلس و احزاب وجود دارد؛ معتقدم که شفافیت آنقدر سود و اهمیت بسیاری به همراه دارد که می‌تواند هزینه‌های کشور را پرداخت کند و هر مسئولی باید پاسخگو باشد.
امیرآبادی با تاکید بر اینکه یکی از راه‌های پاسخگویی به افکار عمومی شفافیت است، گفت: موضوع شفافیت صرفا مختص مجلس نیست و همه دستگاه‌ها و سران قوا باید شفافیت را در امورات خود لحاظ کنند.
وی با اشاره به تخلف یکی از مدیران حراست بانک مرکزی، اظهار داشت: وی پس از ۱۰ سال فعالیت در بانک مرکزی به بسیاری از اطلاعات محرمانه دسترسی داشت و با صرافی‌ها لابی کرده بود.
عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اخیرا در هیئت‌رئیسه مجلس اعلام کردیم که بر مبنای ماده 29 میزان حقوق نمایندگان مجلس مانند سایر مقامات کشور در سامانه‌ای قرار گیرد.
وی بیان داشت: برخی نمایندگان مجلس بدون داشتن اطلاعات کافی در همه مسائل دخالت می‌کنند که در همین رابطه به تازگی استاندار قم برای انتخاب فرمانداران خود از بنده مشورت گرفت، اما با پاسخ منفی بنده مواجه شد چراکه تخصص کافی در این زمینه را نداشتم.
امیرآبادی تاکید کرد: حضور و غیاب نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید منتشر و منعکس شود، تا مردم در جریان فعالیت نمایندگان خود در خانه ملت قرار گیرند.