عواقب سیاسی، امنیتی و اقتصادی پیوستن به FATF
ابراهیم کارخانهای- رئیس کمیته هستهای مجلس نهم
هماکنون دیگر در اینکه سلطه و نفوذ آمریکا بر گروه ویژه اقدام مالی (FATF) و اینکه نهاد مذکور به بهانه نظارت بر شفافسازی اقتصادی کشورها، بهطور هدفمند و گزینشی نقش جاسوس مالی را در جهت سیاستهای سلطه گرایانه آمریکا و غرب ایفا مینماید و اطلاعات ارائه شده به این نهاد مورد سوءاستفاده دشمن قرار میگیرد تردیدی نیست. در این نوشتار ضمن تاکید بر هزینه بسیار بالای پذیرفتن شرایط FATF نسبت به رد آن، در قالب ۳۰ بند به بررسی عواقب سیاسی، امنیتی و منطقهای پیوستن جمهوری اسلامی ایران به FATF پرداخته میشود:
۱- برخورد بیسابقه و استثنایی نظارت بر فعالیتهای مالی بانکی و ارزی جمهوری اسلامی ایران؛ در ابعادی نامحدود و فراتر از آنچه که برای اولین بار در تاریخ هستهای جهان در برجام اتفاق افتاد.
۲- ایجاد بستر لازم برای طراحی دقیق توطئه علیه پایگاهها و شریانهای حیاتی اقتصادی کشور در میدان جنگ اقتصادی، با بهرهگیری از اطلاعات بانکی ارائه شده به FATF که نقش جاسوسی دشمن را ایفا میکند.
۳- فراهم شدن امکان نظارت دشمن بر کل کشور در دو جبهه نظارت آژانس بر فعالیتهای هستهای و نظارت FATF بر مبادلات مالی و بانکی کشور.
۴- تسلط سرویسهای جاسوسی بیگانه بویژه سرویسهای جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی بر کلیه اطلاعات مالی بانکی و ارزی کشور از طریق FATF، در جهت تنگ کردن حلقه محاصره و اعمال توطئههای هدفمند و همهجانبه علیه جمهوری اسلامی ایران.
۵- الزام جمهوری اسلامی ایران به تبعیت از سیاستهای استعماری FATF به عنوان شرط اصلی ادامه رفع تحریمها که در تضاد کامل با حاکمیت ملی و استقلال کشور و مواضع سیاسی و انقلابی جمهوری اسلامی ایران است.
۶- فراهم شدن امکان اقامه دعوی علیه جمهوری اسلامی ایران به بهانه حمایت از تروریسم به استناد پیوستن به کنوانسیونهای پالرمو و مبارزه با تامین مالی تروریسم توسط کشورهایی که خود پدر تروریسم در جهان و بزرگترین تامینکننده مالی تروریسم در اقصی نقاط عالم هستند.
۷- همراهی کامل آمریکا و غرب در اعمال توطئه با محوریت FATF علیه جمهوری اسلامی ایران با توجه به مواضع مشترک در موضوع تروریسم و مسایل موشکی و منطقهای علیه جمهوری اسلامی ایران.
۸- تکرار سناریو تلخ پذیرش مشروط برجام، در پیوستن به کنوانسیونهای استعماری و مورد تاکید آمریکا و غرب.
۹- پیوندزدن کلیه اطلاعات اقتصادی کشور به ریسمان لرزان ادعای حق شرط؛ در حالیکه مفاد صریح معاهدات بینالمللی توسط قدرتهای سلطهگر نادیده گرفته میشود و آمریکا به راحتی برجام را زیر پا میگذارد.
۱۰- عدم اتخاذ تصمیم صریح و قاطع دستگاه سیاسی و دیپلماسی در قبال مواضع خصمانه رئیسFATF علیه جمهوری اسلامی ایران و اعلام همکاری نزدیک آن با رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی (پایهگذاران و تامینکنندگان مالی تروریسم در منطقه) و وادار کردن دیگر کشورها به مشارکت در تحریم و توطئه علیه جمهوری اسلامی ایران.
۱۱- ایجاد شکاف و دو قطبی شدید در فضای فکری جامعه به ویژه پس از نادیده گرفتن هشدارهای مکرر نیروهای انقلاب در موضوع برجام.
۱۲- شروع اجرای توطئههای از قبل طراحی شده توسط آمریکا در همگامی با FATF، با قطعیت یافتن پذیرفتن شرایط ۴۱ بندی برنامه اقدام به نحوی فراتر از آنچه در برجام اتفاق افتاد. خصوصا «اینکه پذیرفتن شرایط FATF منوط به خروج نام ایران از لیست سیاه نیز نگردیده و در برنامه اقدام صرفا» به بررسی گام بعدی از سوی FATF اکتفا شده است.
۱۳- فراهم شدن بستر جدید طراحی آتش تهیه جنگ هدفمند و هماهنگ روانی و اقتصادی در فضای روحی و روانی جامعه، علیه جمهوری اسلامی ایران براساس دسترسی دشمن به اطلاعات اقتصادی ارائه شده به FATF.
۱۴- غیرقابل محاسبه بودن خسارتهای ناشی از ارائه اطلاعات مالی و بانکی و ارزی کشور به نهادی جاسوس و غیرقابل اطمینان که رئیس آن عضو اتاق جنگ وزارت خزانهداری آمریکا و از طراحان عملیات جنگ اقتصادی علیه جمهوری اسلامی ایران است.
۱۵- فراهم شدن امکان شناسایی دقیق طرفهای خارجی مورد معامله با جمهوری اسلامی ایران در تامین کالاهای اساسی، استراتژیک و مورد نیاز کشور و هدف قرار دادن آنها در جهت قطع معامله با جمهوری اسلامی ایران.
۱۶- اقدام به انسداد مجاری واردات ارز به داخل کشور و کاهش سطح معامله دیگر کشورها با جمهوری اسلامی ایران از طریق شناسایی رد پای صرافیها و دیگر راههای ورود ارز به داخل کشور.
۱۷- شناسایی مبادلات مالی و بانکیاشخاص حقیقی و حقوقی مندرج در لیست تحریمهای اعلامی و الزام نهادهای داخلی به تحریم آنها (خودتحریمی ) که اجرای آن منجر به ایجاد گسست و از هم پاشیدگی در نظام اجرایی و خدشه بر حاکمیت ملی و استقلال کشور میگردد.
۱۸- فراهم شدن بستر توطئه علیه مراکز حساس دفاعی، امنیتی و نظامی توسط دشمن، بر پایه ردیابی مبادلات مالی و بانکی صورت گرفته با این نهادها.
۱۹- تکرار سناریوی تلخ برجام در انجام تعهدات نقد ایران شامل ارائه کلیه اطلاعات اقتصادی کشور و اعطاء حق نظارت دشمن بر کلیه مبادلات مالی بانکی و ارزی کشور (کاپیتولاسیون اقتصادی) در برابر وعدههای فریبکارانه FATF در رفع محدودیتهای اقتصادی که به بهانههای مختلف محقق نخواهد شد.
۲۰- فراهم شدن امکان طرح دعوای سیاسی و قضایی علیه جمهوری اسلامی به بهانه مبارزه با تروریسم و الزام جمهوری اسلامی ایران به جرم انگاری جدید در قوانین قضایی کشور در چارچوب مفاد کنوانسیون پالرمو که نقض حاکمیت قضایی کشور است.
۲۱- کامل شدن حلقه محاصره اقتصادی و امکان اعمال هماهنگ توطئههای هدفمند و برنامهریزی شده سیاسی، امنیتی و منطقهای علیه جمهوری اسلامی ایران در قالب کنوانسیونهای مبارزه با تامین مالی تروریسم و جرایم سازمان یافته فراملی (پالرمو) با هدف براندازی نظام اسلامی.
22- واداشتن عوامل نفوذی دشمن به تراکنشهای هدایت شده در جهت اعمال توطئه برنامهریزی شده و هدفمند علیه جمهوری اسلامی، مشابه توطئههایی که در عرصه هستهای توسط عوامل نفوذی دشمن صورت گرفت.
23- تنگتر شدن حلقه محاصره و نقطه زن نمودن تحریمهای آمریکا با توجه به سلطه آمریکا بر FATF و اطلاعات دقیقی که از طریق رئیسآمریکایی آن در اختیار اهداف توطئه گرانه آمریکا قرار میگیرد.
24- برنامهریزی هدفمند و هماهنگ آمریکا و غرب در جهت مهار و توقف فعالیتهای موشکی و قدرت منطقهای جمهوری اسلامی ایران با محوریت FATF به بهانه مبارزه با تروریسم و ناامنی در منطقه.
25- عدم خروج نام ایران از لیست سیاه حتی در صورت پیوستن جمهوری اسلامی ایران به FATF؛ به بهانه عدم همراهی جمهوری اسلامی ایران دراجرای گامهای طراحی شده بعدی که پایانی جز تحقق کامل خواستههای FATF بر آن متصور نیست.
26- کاهش امنیت اقتصادی و سطح سپرده گذاری در بانکها به علت دامن زدن آمریکا به جو روانی عدم امنیت در مبادلات مالی و بانکی ناشی از تسلط این کشور بر FATF.
27- عواقب ناشی از معرفی حزبالله به عنوان یک گروه تروریستی و نیز شناختن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ردیف این گروهها از سوی FATF.
28- درخواست گرهگشایی اقتصادی از نهادی که هدف آن کمک به براندازی نظام اسلامی است و زیر نظر مستقیم آمریکا مدیریت و برنامهریزی میشود و بر همین اساس تاکنون تنها دو کشور ایران و کره شمالی در لیست سیاه FATF قرار گرفتهاند.
29- طراحی و برنامهریزی هدفمند آمریکا و غرب در قالب FATF با هدف ایجاد شکاف بین جمهوری اسلامی ایران و کشورهای عضو جبهه مقاومت و گروههای جهادی در منطقه.
30- تکمیل شدن حلقه نظارت هستهای و نظارت مالی و بانکی در جهت اعمال توطئه مشترک و برنامهریزی شده غربی عبری و عربی علیه جمهوری اسلامی ایران.