کوتاه اقتصادی
*فضای کار اشتراکی مرکز توسعه فنآوریهای نوین مالی بانک انصار در راستای حمایت از کسب و کارهای نوین مالی کشور راهاندازی شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی و تبلیغات بانک انصار، در مراسم افتتاحیه این فضا با حضور فعالان صنعت بانکی و اکوسیستم فینتک کشور، مدیر مرکز یاد شده هدف از افتتاح این فضا را برگزاری رویدادهای مرتبط با فین تک و کارگاههای آموزشی، در اختیارگذاری فضا برای فعالیت تیمهای سرمایهگذاری شده توسط بانک، استقرار و فعالیت تیمهای همکار با بانک و دسترسی تیمها به مشاوران و سرویسهای بانکی برای رسیدن به محصول نهایی ارزشمند، عنوان کرد. مصطفی ثابتی همکاری نزدیک با فینتکها را در راستای تامین نقاط تماس جدید در مدل بانکداری دیجیتال و به منظور ایجاد ارزش برای مشتریان دانسته و تصریح کرد: فینتک سنتر انصار به دنبال تسهیل دسترسی به بازار و مشتریان فینتکی، سرمایهگذاری و مشارکت غیرنقدی، مشاوره و انتقال تجربه، ارائه محل و فضای کار اشتراکی، تسهیل رگولاتوری و برگزاری دورههای آموزشی است.
براساس این گزارش، در این مراسم ولیالله فاطمی اردکانی بنیانگذار شرکت توسن درخصوص اهمیت و نقش فینتکها در GDP بانکها و ایجاد ارزش افزوده، سهم بازار و اهمیت اعتمادسازی در بین مردم و استفاده از ابزارهای جدید برای تصمیمگیری در نظام بانکی سخن گفت و تاکید کرد: بانکها باید با عزم جدی و برنامه دقیق به حمایت از فینتکها رویآورده و با سرمایهگذاری مناسب از آنان حمایت کنند.
شایان ذکر است فضای کار اشتراکی مرکز توسعه فنآوریهای نوین مالی بانک انصار واقع در جنوبشرقی تهران بزرگراه بعثت و در فضایی بالغ بر 300 مترمربع راهاندازی و تجهیز شده است.
* با توجه به فزونی تبلیغات غیرواقعی درخصوص تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری، مدیرکل استاندارد تهران تاکید کرد: هرگونه تولید فرآوردههای گوشتی مستلزم دریافت پروانه استاندارد و بهداشت است و اساسا تولید و توزیع آنی فرآوردههای گوشتی در حضور مشتری امکانپذیر نمیباشد. محمودرضا طاهری ادامه داد: مدت زمان لازم برای تولید فرآوردههای سوسیس و کالباس، باتوجه به نوع و کالیبر فرآورده، حداقل هفت تا هشت ساعت است و هیچ تولیدکننده و فروشندهای نمیتواند در حضور مشتری نسبت به تهیه و تولید این فرآوردهها اقدام نماید و این تنها یک نمایش و عوامفریبی میباشد. تولیدکنندگان فرآوردههای غذایی تنها پس از آزمون محصولات و اطمینان از سلامت آن اجازه فروش و توزیع محصولات خود را دارند. وی ضمن توصیه نسبت به خرید کالاهای دارای نشان استاندارد، ادامه داد: تولیدکنندگان مواد پروتئینی باید جهت تولید، مجوزهای لازم را از سازمان استاندارد و سازمان غذا و دارو اخذ و مصرفکنندگان نیز از مصرف اینگونه محصولات خودداری نمایند. زیرا هیچ نظارتی بر آن صورت نمیگیرد. این مقام مسئول در پایان به فروشندگانی که به قصد تقلب، اقدام به عوامفریبی مینمایند، هشدار داد: در برخورد قانونی با نافیان سلامت و ایمنی جامعه، اغماض نخواهد شد.
* عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: رشد منطقی نرخ تضمینی گندم به اندازه دو سالی که پرداخت نشده حدود 20 درصد است و دولت باید برای گندم که محصولی استراتژیک است سرمایهگذاری کند.
* رئیس انجمن صنایع لبنی با بیان اینکه متاسفانه عرضه و تقاضای شیرخام مختل شده است، گفت: برخی دامداران با استفاده از مابهالتفاوت نرخ ارز ترجیح میدهند شیرهای خود را به واحدهای شیرخشک بفروشند.