هدیه رهبری به دانشآموزان مناطق محروم کشور
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، از ارسال ۱۵۰ هزار بسته و کیف لوازمالتحریر به مناطق محروم کشور به ارزش ریالی ۷ میلیارد تومان خبر داد که از این تعداد ۱۲۵ هزار بسته آن به عنوان هدیه رهبری است.
محمد مخبر دیروز در مراسم بستهبندی و ارسال اقلام و لوازمالتحریر اهدایی خیرین به دانشآموزان مناطق محروم در قالب پویش ملی مشق احسان، از ارسال ۱۵۰هزار بسته و کیف لوازمالتحریر به مناطق محروم کشور به ارزش ریالی ۷ میلیارد تومان خبر داد و گفت: از این تعداد ۱۲۵هزار بسته آن از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به عنوان هدیه رهبری و 25هزار بسته توسط کمکهای مردمی تامین شده است.
مخبر با اشاره به برنامههای ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) اظهار داشت: به دستور رهبری اقدامات خیرخواهانه در این ستاد اجرا میشود و ما موظفیم تا تمام امکانات ستاد را در اختیار محرومان قرار دهیم و خیلی صریح اعلام شده که اموال ما متعلق به محرومان است.
وی افزود: طی سالهای گذشته اقدامات خوبی در بحث اشتغالزایی با مکانیزمهای مختلف در حال وقوع است به طوریکه ۴۰۰ هزار فرصت شغلی در مناطق محروم ایجاد شده که بخش اعظمی از آن محقق شده است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) با اشاره به برخی اقدامات گسترده در راستای ارائه خدمت به محرومین، گفت: در طرحهای مختلف ستاد تاکنون ۱۵۰۰ مدرسه، ۱۴۰۰ مسجد و مرکز فرهنگی، ۲۵ هزار پروژه زیربنایی از جمله خانه بهداشت و ۲۴۰۰ تخت بیمارستانی در دست اقدام است که تعداد زیادی از آن در قالب ۸ بیمارستان در مراکز محروم تحویل داده شده است و همچنین به ۶۰ هزار نفر نیز در مناطق محروم و کمبرخوردار وام قرضالحسنه اعطا شده و ۵۰۰ هزار نفر از جامعه هدف در این مناطق بیمه شدهاند. در زمینه درمان ناباروری نیز ۹ هزار زوج نابارور شناسایی شده و سه هزار نفر از آنها تحت درمان قرار گرفتهاند و شاید اکنون پانصد کودک به دنیا آمده و یا در حال به دنیا آمدن باشند.
مخبر با اشاره به اینکه امروز نقطه تحول جدید رخ داده، ادامه داد: تمام اقداماتی که در ستاد انجام میشود در جهت خدمت به محرومان است و اقدامات اقتصادی به این سمت رفته و به محض مستقل شدن نیازمندان در چارچوب اقتصاد مقاومتی فعالیتها و شغلهای ایجاد شده به مردم واگذار میشود.
وی با بیان اینکه انقلاب با سه مشخصه اتکا به مردم، دین و رهبری سرپا مانده است، اظهار داشت: در جنگ هم کارها اگر مردمی نمیشد توفیقی نداشتیم، امروز نیز بحث و قیاسهای غیرمنصفانهای میشود که وضع موجود را با پیش از انقلاب مقایسه میکنند، این مقایسه از روی ناآگاهی، کمکاری ما و دشمنی دشمنان ما است. تنها دورهای که در آن جنگ رخ داده و تکهای از کشور جدا نشده، دوران دفاع مقدس بوده است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) افزود: در سال ۵۶ بر اساس آمار بانک جهانی ۳۰ میلیون نفر جمعیت ایران بوده که ۶ میلیون بشکه نفت تولید و پنج میلیون بشکه نفت صادر میشده است و جمعیت زیر خط فقر 14/5 میلیون نفر بوده که برابر با ۴۶ درصد است اما اکنون ۸۵ میلیون نفر جمعیت داریم، 1/5 میلیون بشکه نفت میفروشیم.
مخبر گفت: در منطقه هیچ قدرتی نمیتواند بدون نظر و قدرت ایرانی تصمیم بگیرد، این اقتدار جز با اتکا به دین، مردم و رهبری به دست نمیآمد.
وی با اشاره به مشکلات اقتصادی پیشآمده در کشور، بیان کرد: اصل مشکل به این دلیل است که اقتصاد در دست مردم نیست که اگر باشد به راحتی آن را برطرف میکنند، ما اکنون ۳۵۰ شرکت با مردم راه انداختهایم و مردم خودشان صاحبان سرمایه هستند، تجهیزات میآورند؛ تولید خوبی دارند و مدیریت و خلاقیت مناسب هم دارند پس چرا اقتصاد را به دستشان ندهیم و چرا برخیها از اقتصاد دل نمیکنند؟
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) با اشاره به راهاندازی بنیاد اجتماعی برکت احسان گفت: این بنیاد برای انجام واکنش سریع ستاد به اتفاقات کشور است، همه اقدامات در بنیاد با استفاده از خیریهها انجام میگیرد، ما به کمک خیرین میآییم و کمک آنها را توسعه جغرافیایی میدهیم و تمام تکیه بر نیروهای جهادی است.
گفتنی است، در پایان این جلسه، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) از برخی تولیدکنندگان و طراحان نوشتافزار ایرانی، تهیهکننده انیمیشن سینمایی «فیلشاه» به دلیل ایجاد کاراکتر برای نوشتافزار ایرانی و فعالین پویش مشق احسان تقدیر کرد.