تجاوز هوايي اسرائيل به غزه مقاومت فلسطين: بيپاسخ نميگذاريم
براثر حمله هوايي جنگندههاي رژيمصهيونيستي به منطقه الشجاعيه در مرکز غزه سه نفر شهيد و شش نفر ديگر مجروح شدند و مقاومت فلسطين اعلام کرد اين جنايت را بيپاسخ نخواهد گذاشت.
براثر حمله هوايي جنگندههاي رژيمصهيونيستي به منطقه الشجاعيه در مرکز غزه سه نفر شهيد و شش نفر ديگر مجروح شدند و مقاومت فلسطين اعلام کرد اين جنايت را بيپاسخ نخواهد گذاشت.
به گزارش خبرگزاريها، جنگندههاي اف16 رژيم صهيونيستي مناطق نزديک به منازل مسکوني غرب خان يونس، المغازي، شرق البريج وحي الزيتون را بمباران کردند که بر اثر آن يک کودک 3 ساله فلسطيني و دو شهروند ديگر شهيد و مادر و دو برادر اين کودک به همراه سه تن ديگر مجروح شدند.
هواپيماهاي رژيم صهيونيستي قبل از بازگشت از غزه چندين فروند موشک به سوي پايگاه هاي گردانهاي قسام شاخه نظامي حماس پرتاب کردند. همچنين قايقهاي جنگي اسرائيل اراضي مجاور پايگاه «عسقلان» وابسته به گردانهاي قسام در شمال غرب غزه را گلولهباران کردند.
سخنگوي دولت حماس در غزه دشمن صهيونيستي را مسئول بمبارانهاي غزه خواند و تاکيد کرد مقاومت فلسطين پاسخ اين جنايتها را خواهد داد.
صائب عريقات عضو کميته اجرايي سازمان آزاديبخش فلسطين نيز تاکيد کرد رژيم صهيونيستي مسئول تجاوز جديد عليه نوار غزه است.
عريقات افزود، ما به شدت جنگ جديد اسرائيل عليه غيرنظاميان در نوار غزه را که هدف از آن آغاز عمليات خونين است محکوم ميکنيم و اسرائيل را مسئول پيامدهاي تجاوز عليه غيرنظاميان بيدفاع ميدانيم. در پي بمباران مناطق مختلف غزه از سوي رژيم صهيونيستي «شيمون پرز» رئيس رژيم صهيونيستي تهديد کرد تلآويو محاصره غزه را شديدتر خواهد کرد و از رسيدن کمکهاي خارجي به نوار غزه جلوگيري خواهد کرد.
وي افزود، اسرائيل به هر قيمتي امنيت خود را تامين خواهد کرد. اين در حالي است که بانکيمون دبير کل سازمان ملل حوادث خشونتبار در غزه را محکوم کرد و خواستار توقف اقدامات خشونتآميز رژيم صهيونيستي در نوار غزه و کرانه باختري شد.
از سوي ديگر، «موشه يعلون» وزير جنگ رژيمصهيونيستي دستور داد گذرگاه تجاري «کرم ابوسالم» در مرزهاي جنوب نوار غزه تا اطلاع ثانوي بسته شود.
همچنين خبرگزاري آلمان گزارش داد که يکي از صهيونيستهاي ساکن اراضي اشغالي فلسطين بر اثر پرتاب سنگ از سوي فلسطينيها در نزديکي روستاي الزاويه واقع در کرانه باختري زخمي شده است.