kayhan.ir

کد خبر: ۱۳۹۰۰۹
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۱
حجت‌الاسلام اکرمی:

روحانی در کنار حرف‌های بزرگ کارهای بزرگ هم بکند

رئیس‌شورای فرهنگی نهاد ریاست‌جمهوری گفت: اینکه آقای روحانی حرف‌های بزرگ و سنگین می‌زند که درست هم است و منطق دین و شرع و اخلاق است و دین ما هم همین را می‌گوید که «کلوخ‌انداز را پاداش سنگ است»؛ در کنار این، ما باید در داخل خودمان هم کارهای بزرگی انجام بدهیم. فقط حرف‌های بزرگ نزنیم.

حجت‌الاسلام سید رضا اکرمی در گفت‌وگو با فارس بیان داشت: اینکه آقای روحانی حرف‌های بزرگ و سنگین می‌زند - که درست هم است و  منطق دین و شرع و اخلاق است و دین ما هم همین را می‌گوید که «کلوخ‌انداز را پاداش سنگ است»؛ رُدُّوا اَلْحَجَرَ مِنْ حَیْثُ جَاءَ فَإِنَّ اَلشَّرَّ لاَ یَدْفَعُهُ إِلاَّ اَلشَّرُّ- سر جای خودش محفوظ و درست است، امّا در کنار این، ما باید در داخل خودمان هم کارهای بزرگی انجام بدهیم. فقط حرف‌های بزرگ نزنیم.
وی افزود: کار بزرگ این است که واقعاً الان همه این انتظار را دارند که رئیس‌جمهور این تیم اقتصادی را تغییر بدهد، چون الان دیگر همه عملکرد آنها را دیده‌اند و جواب نمی‌دهد. خب باید این تیم را تغییر دهد و روابطش را با نخبگان، فرهیختگان، بازاریان، نظامیان و هر کسی که تجربه، فهم، فکر و سرمایه‌ای دارد پررنگ کند. همچنین باید چرخ داخل را راه بیاندازد؛ یعنی ما باید یک کلاس داشته باشیم برای بیرون کشور و یک کلاس بزرگ‌تر هم برای داخل کشور.
رئیس‌ شورای فرهنگی نهاد ریاست‌جمهوری خاطرنشان کرد: ما 900 تریبون نماز جمعه داریم. آیا این‌ها واقعاً نمی‌توانند به مردم بگویند آی مردم! 10 درصد از مصرف برق را کاهش بدهید تا خاموشی نداشته باشیم؟! یعنی بگویند هر خانه‌ای شرعاً، عرفاً، و قانوناً، یک لامپ خاموش کند. نمی‌توانیم این را از مردم بخواهیم؟ واقعاً ما به اراده جدّی نیاز داریم. من بارها گفته‌ام که ما چند چیز نیاز داریم؛ یک، همّت می‌خواهیم؛ دوم اینکه حمیّت می‌خواهیم، سوم حمایت می‌خواهیم، چهارم اینکه هدایت می‌خواهیم، تا برسیم به مورد پنجم که هدف است. این ساده ساده هم است. منتها باید همّت کنیم.
حجت‌الاسلام اکرمی گفت: شما به عنوان خبرگزاری فارس بیایید پیش من، تا وجداناً به شما نشان دهم که چطور می‌شود با 5 طرح، برای نیم میلیون نفر،‌اشتغال ایجاد کرد. دلار و یورو هم نمی‌خواهد؛ فقط همّت می‌خواهد و حمیّت و مسئول. نیم میلیون نفر را می‌توانیم با کم‌ترین مشکل مشغول به کار کنیم. این درست نیست که ما با شوخی و خواهش و تقاضا بخواهیم مملکت را جلو ببریم.
وی اظهار داشت: من بعد از دوره یازدهم ریاست‌جمهوری، نشستم با معاون فرهنگی رئیس‌جمهور؛ همین‌ آقای «آشنا»، که خدا ان‌شاءالله همه‌شان را فقط برای موزه حفظ کند؛ گفتم آقای آشنا! در این تهران هر دو ماه یک‌بار، یک ماه یکبار، سه ماه یکبار هر آخوندی که نفوذ کلام دارد و از طریق مسجد و منبر، محوریت دارد را جمع کن و ابتدا از آنها بخواهید حرف‌هایشان را بگویند. هرچه درست حرف زدند که درست است، هرچه هم نادرست گفتند را شما جواب بده، بعد بگو آقا ما هم این کارها را از شما می‌خواهیم. اُشهدبالله نکردند.
رئیس ‌شورای فرهنگی نهاد ریاست‌جمهوری گفت: مشکل ما این است که نیروسازی نمی‌کنیم. موجی بلند می‌شود و فردی برنده می‌شود. مگر شما یادتان نیست در انتخابات اخیر 94 لیست دادند و چه و چه. آقای خاتمی یک یادداشت داد که به این لیست رأی بدهید و رأی آوردند و بقیه همه به گاراژ زدند. این نشان می‌دهد که ما موج هستیم(با خنده) و موجی بلند می‌شود، آن طرف رأی می‌آورد و این طرف حذف. اینطوری نمی‌شود یک مدرسه یا دانشکده را هم اداره کرد! باید قانون را بگذاریم جلو، نظر رهبری را هم بگذاریم وسط. اختلاف سلیقه هم بین تمام افراد وجود دارد. مگر همه انگشت‌ها یک طور هستند؟ ما فرمایشات امام را داریم و رهبری و قانون. قانون بد هم باشد بهتر از بی‌قانونی نیست. رهبر ولو معصوم هم نباشد باید از آن اطاعت کرد. ما باید این را ملاک قرار دهیم.