علیرغم استقبال گسترده مردم
بلندگوی شهرام جزایری باید هم از مجازات دانهدرشتها نگران باشد!
گزارش روز دوشنبه کیهان مبنی بر ضرورت برخورد قاطعانه قوه قضائیه با اخلالگران اقتصادی که در قانون حکم این افراد اعدام و مصادره اموال تعیین شده است حامیان تروریستهای اقتصادی را به تکاپو انداخت٬ از جمله٬ روزنامه زنجیرهای آفتاب یزد با حمله به کیهان نوشت: با اعدام مشکلات اقتصادی حل نمیشود!
سرویس سیاسی -
روزنامه زنجیرهای آفتاب یزد در حمایت از اخلالگران اقتصادی گزارش روز دوشنبه کیهان را به حل مشکلات اقتصادی از طریق اعدام تعبیر و تفسیر کرد!
این روزنامه اعدام را نسخهای دانست که «محافظهکاران» برای دولت در مبارزه با مفسدان میپیچند و در ادامه به نقل از کیهان نوشت: اعدام کنیم تا مشکلات اقتصادی حل شود!
البته روزنامه زنجیرهای آفتاب یزد سابقه روشنی در حمایت از تروریستهای اقتصادی دارد، به عنوان نمونه این روزنامه در شماره یک مرداد سال گذشته خود از «نسخه شهرام جزایری برای اقتصاد کشور» سخن گفته و نوشته بود: «شاید کمتر کسی باشد که نام شهرام جزایری را نشنیده باشد و یا دادگاهها و جلسات محاکمه وی را از تلویزیون و رسانه ملی ندیده باشد. زمانی که صحبت از اقتصاد هنوز موضوع روز کشور نبود و مردم کمتر با عناوینی چون رکود و تورم و یا توسعه اقتصادی و رشد شاخصهای آن آشنا بودند جوان گمنامی زاده تهران و اهل اهواز، راه پر فراز و نشیب اقتصاد را انتخاب کرد و در مدت زمان نسبتا کوتاهی توانست به یکی از برندهای اقتصادی کشور تبدیل شود. البته حواشی به وجود آمده در زندگی حرفهای وی را اگر فاکتور بگیریم میتوان از او به عنوان صاحبنظر در بخشهای مختلف اقتصادی نام برد.»
این روزنامه مفسد اقتصادی نامآشنای دوره اصلاحات را «برند اقتصاد ایران» و «صاحبنظر بخشهای مختلف اقتصادی» نامیده بود و از این منظر، هرکه بیشتر از بیتالمال غارت کند، بزرگتر و محبوبتر است.
آفتاب یزد در ادامه یک مصاحبه اختصاصی با شهرام جزایری انجام داده و در بخشی از این مصاحبه به نقل از وی نوشته بود «قطعاً یکی از پایههای رسیدن به هدف رونق و توسعه پایدار را باید راه مقابله و مبارزه با فساد دولتی در نظر بگیریم»!
گزارش دوشنبه کیهان
تنها متن قانون را مرور کرده بود
گزارش روز دوشنبه کیهان حل مشکلات اقتصادی کشور را برخورد قاطع و قانونی دستگاه قضا با مفسدین اقتصادی خوانده و در این رابطه تنها متن قانون را مرور کرده بود، قانونی که در اختیار همگان قرار دارد و اگر به آن عمل میشد افرادی چون شهرام جزایری در قامت یک تئوریسین اقتصادی ظاهر نمیشدند.
در گزارش دوشنبه کیهان به این نکته تصریح کرده بودیم که قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی کشور مصوب آذر 1369 با اصلاحات و الحاقات بعدی آن مجازاتهای سنگینی را برای این اخلالگران مقرر کرده است که اعدام و مصادره کلیه اموالی که از طریق خلاف قانون به دست آمده باشد از جمله این مجازاتها است، برخورد قاطعانه دستگاه قضا با اخلالگران در اقتصاد یا همان تروریستهای اقتصادی که با هدف «ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران» به ناامیدسازی مردم دست زدهاند را به شدت پشیمان خواهد کرد.
بندهای 6 گانهای که در قانون
برای آنها مجازات اعدام
تعیین شده است
در ماده یک این قانون موارد زیر جرم و برای آنها مجازات در نظر گرفته شده است؛
1- اخلال در نظام پولی یا ارزی كشور از طریق قاچاق عمده ارز یا ضرب سكه تقلبی یا جعل اسكناس یا وارد كردن یا توزیع نمودن عمده آنها اعماز داخلی و خارجی و امثال آن.
2– اخلال در امر توزیع مایحتاج عمومی از طریق گرانفروشی كلان ارزاق یا سایر نیازمندیهای عمومی و احتكار عمده ارزاق یا نیازمندیهای مزبور و پیشخرید فراوان تولیدات كشاورزی و سایر تولیدات مورد نیاز عامه و امثال آنها به منظور ایجاد انحصار یا كمبود در عرضه آنها.
3- اخلال در نظام تولیدی كشور از طریق سوءاستفاده عمده از فروش غیرمجاز تجهیزات فنی و مواد اولیه در بازار آزاد یا تخلف از تعهدات مربوط در مورد آن و یا رشاء و ارتشاء عمده در امر تولید یا اخذ مجوزهای تولیدی در مواردی كه موجب اختلال در سیاستهای تولیدی كشور شود و امثال آنها.
4- هرگونه اقدامی به قصد خارج كردن میراث فرهنگی یا ثروتهای ملی اگرچه به خارج كردن آن نیانجامد قاچاق محسوب و كلیه اموالی كه برایخارج كردن از كشور در نظر گرفته شده است مال موضوع قاچاق تلقی و به سود دولت ضبط میگردد.
5– وصول وجوه كلان به صورت قبول سپرده اشخاص حقیقی یا حقوقی تحت عنوان مضاربه و نظایر آن كه موجب حیف و میل اموال مردم یا اخلال در نظام اقتصادی شود.
6– اقدام باندی و تشكیلاتی جهت اخلال در نظام صادراتی كشور به هر صورت از قبیل تقلب در سپردن پیمان ارزی یا تأدیه آن و تقلب در قیمتگذاری كالاهای صادراتی و...
در ماده 2 این قانون آمده است: «هر یك از اعمال مذكور در بندهای ماده یک چنانچه به قصد ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران و یا به قصد مقابله با آن و یا با علم به مؤثر بودن اقدام در مقابله با نظام مزبور، چنانچه در حد فساد فیالارض باشد، مرتكب به اعدام و در غیر این صورت به حبس از پنج سال تا بیست سال محكوم میشود و در هر دو صورت دادگاه به عنوان جزای مالی به ضبط كلیه اموالی كه از طریق خلاف قانون به دست آمده باشد حكم خواهد داد. دادگاه میتواند علاوه بر جریمه مالی و حبس، مرتكب را به ۲۰ تا ۷۴ ضربه شلاق در انظار عمومی محكوم نماید.»
با این گزارش ظاهرا ضمیر مرجع خود را یافته است، روزنامه زنجیرهای آفتاب یزد به عنوان وکیل مدافع مفسدین اقتصادی نوشته است: «راه حل مشکلات اقتصادی کشور اعدام نیست چرا که در هیچ کشوری در تاریخ جهان، توسعهیافتگی با اعدام حاصل نشده است.»
ادامه سیاست بزک
و تحریف!
آفتاب یزد در حالی که روزنامههای زنجیرهای از جمله قانون در شماره دیروز خود مشکلات اقتصادی کشور را بدون راهکار و راه حل خوانده و از این طریق پازل دشمن برای ناامیدسازی مردم از حل مشکلات خود و در نتیجه توسل به سازش را تکمیل کرده است منتقدین دلسوز را به ایجاد ناامیدی در کشور متهم و نوشته است: «این روزنامه [کیهان] در طول 5 سال اخیر بارها با تیترهای مختلفی عملکرد دولت روحانی را هیچ انگاشت و بر خالی بودن سفره مردم تاکید کرد. حتی زمانی که برجام به نتیجه رسیده بود و بسیاری از شاخصهای اقتصادی وضعیتی مثبت را شکل میداد اما کیهان دست از ناامیدسازی مردم بر نمیداشت.»
چنانکه به عیان مشاهده میشود روزنامه زنجیرهای آفتاب یزد در یک گزارش به چندین تحریف و خطای عمدی توسل جسته است، نخست آن که کیهان هرگز راهکار مشکلات اقتصادی کشور را اعدام نخوانده است، در گزارش روز دوشنبه کیهان به این مسئله صریحا اشاره کرده بودیم که: «برخی مسئولین بدانند که مشکل از نحوه مدیریت آنان است نه اخم و لبخند دشمنان و قدرتهای بیرونی، نظام اسلامی در صورت برخورد دستگاه قضا با اخلالگران نظام اقتصادی میتواند مشکلات موجود را رفع و دشمنان را ناامید سازد.»
کیهان به نهاد قضا توصیه کرده بود که با اخلالگران نظام اقتصادی که مردم را از عملکرد دولت به نمایندگی از جمهوری اسلامی ناامید میسازند برخورد قاطع کند، قانون جرم و مجازات را تعیین کرده و کیهان تنها به مرور قانون پرداخته بود، آیا مدیران آفتاب یزد خود را مخاطب عنوان «اخلالگر اقتصادی» و یا «تروریست اقتصادی» دیدهاند که چنین برآشفته شده و دست به تحریف زدهاند؟!
نکته دوم این که آفتاب یزد کیهان را به ناامیدسازی مردم در پنج سال گذشته متهم ساخته است، این در حالی است که کیهان از یک امر واقع خبر داده و آن را گزارش کرده است، این که برجام حاصلی نداشته علیرغم چند سال سیاست بزک و تحریف مدعیان اصلاحات با خروج رئیسجمهور آمریکا از این توافق بر همگان عیان شده است، اگر کیهان به خواست مدعیان اصلاحات واقعیتی را مورد تاکید و تصریح قرار ندهد دلیل بر آن نیست که این واقعیت وجود خارجی ندارد، این منتقدین دلسوز نیستند که با تشریح مشکلات راهکار ارائه میدهند و بر حل مشکلات کشور تاکید دارند بلکه ناامیدکنندگان مردم مدعیان اصلاحات هستند که در بدنه دولت نفوذ کرده و با عدم تدبیر و بیکفایتی خود این مشکلات را بر مُلک و مِلت تحمیل نمودهاند.
بیشک مشکلات اقتصادی امروز کشور راه حل داشته و دولت بایستی با تدبیر به این مشکلات رسیدگی کند، رسیدگی به مشکلات مردم بایستی همزمان با اقدام قاطعانه قوه قضائیه در اجرای قانون و اعدام و مصادره اموال اخلالگران در نظام اقتصادی و تروریستهای اقتصادی صورت گیرد و در این حکم صریح قانون جای القای شبهه و شک نیست.
رسانههای زنجیرهای
نظرات مردم را هم بخوانند!
سایتهای خبری مدعی اصلاحات گزارش روز دوشنبه کیهان را با خط مشخصی که روزنامه آفتاب یزد در شماره دیروز خود آن را پیگیری کرده بود پوشش دادند، این سایتها با تیتر «راه حل کیهان برای گرانیها: اعدامشان کنید» به استقبال گزارش کیهان رفتند.
با وجود تلاش این سایتها برای تحریف آنچه که در کیهان منتشر شده است و حمایت از مفسدین اقتصادی نظرات منتشر شده در ذیل گزارش این سایتها جالب توجه است.
به عنوان نمونه در ذیل گزارش یکی از سایتهای مدعی اصلاحات نظرات زیر به چشم میخورد:
- در این مورد راست میگه! چون کاری که دلالان و اخلالگران اقتصادی با زندگی مردم کردند در حد یک جنایت و نسلکشی است!
- تنها موردی که با اعدام موافقم، اعدام اخلالگران اقتصادیه.
- این یه بارو باهاش موافقم صددرصد.
- ما که دوست داریم اعدام بشن.
- آدمی که با ارز ۴۲۰۰ به طور خیلی شیک و مجلسی جنس شو وارد میکنه و با وقاحت تمام با ارز ۸۰۰۰ میفروشه به نظرتون باید چی کارش کرد؟ا
- فکر کنم این اولین بار باشد که 100درصد با نظر کیهان موافقم.
- با اینکه خیلی مواضع کیهان را قبول ندارم ولی این بار خداییش درست گفته. کسایی که سوءاستفاده مالی دارند و مشکلات اقتصادی برای مردم ایجاد میکنند و مردم را به خاک سیاه مینشونن چی کارشون باید کرد؟ حتی اعدام هم برای اینها کمه.
- حرف درستی زده. به نظرم فقط محتکرین و سوداگران از این پیشنهاد کیهان ناراحت میشوند.
- با کیهان موافقم. کسانی که به خاطر نفع شخصی با سرنوشت یک ملت بازی میکنند خائن به وطن هستند و اعدام کمترین مجازات برای این افراده.
به مدیران این سایتها توصیه میشود به نظرات مردمی که ذیل گزارشهای این رسانهها در حمایت از تروریستهای اقتصادی منتشر میشود توجه کنند، این نظرات مردم است نه گزارش کیهان که بتوانند به تخریب و تحریف آن بپردازند.