اخبار کوتاه از فوتبال
ارسال ليست استقلال براي آسيا
ليست تيم فوتبال استقلال براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا به روابط بينالمللي فدراسيون فوتبال ايران ارسال شد. در فهرستي که استقلال به فدراسيون ارسال کرد، محمدمهدي نبي دبير فدراسيون فوتبال ايران آن را به امضا رساند. اين ليست از سوي باشگاه استقلال براي شوراي برون مرزي هم ارسال شد تا همه اقدامات لازم در اين زمينه صورت گرفته باشد.استقلال تا 5 بهمن ماه فرصت ارسال فهرست خود به کنفدراسيون فوتبال آسيا را دارد اما طبق برنامهريزي صورت گرفته ليست خود را زودتر از موعد مقرر به AFC ارسال ميکند.
شکايت باشگاه پرسپوليس از ملوان
مسئولان باشگاه پرسپوليس در نامهاي به کميته انضباطي خواستار رسيدگي به فحاشي به علي دايي در ورزشگاه تختي انزلي شدند.پس از اين اتفاقات ديروزسالارکيا رئيس کميته انضباطي باشگاه پرسپوليس با تهيه گزارشي از اتفاقات بازي پرسپوليس و ملوان و بياحترامي به علي دايي شکايت خود را به کميته انضباطي اعلام کرد و خواستار رسيدگي به اين موضوع شد.
کنارهگيري خطيبي از هدايت گسترش فولاد
سرمربي گسترش فولاد از سمت خود کنارهگيري کرد.رسول خطيبي امروز استعفاي خود را از سرمربيگري تيم گسترش فولاد به مسئولان اين باشگاه داد تا دست مسئولان آن باشگاه براي ادامه همکاري يا عدم همکاري با وي باز باشد. به گفته مدير روابط عمومي باشگاه گسترش فولاد اين استعفاء مورد موافقت هيئت مديره قرار گرفته و قرار است طي 24 ساعت آينده جانشين خطيبي معرفي شود.
ديدار با نبي براي حل مشکلات
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس و قاسم دهنوي پس از تمرين ديروز به فدراسيون فوتبال رفتند.پس از مصاحبه تند دهنوي عليه نبي دبيرکل فدراسيون فوتبال، سرپرست قرمزپوشان به همراه اين بازيکن پس از تمرين ديروز به فدراسيون فوتبال رفتند تا ضمن ديدار با نبي و عذرخواهي از او بابت مصاحبه روز گذشته در جريان اتفاقات قرار بگيرند و مسايل را در صورت امکان حل و فصل کنند.گفتني است در دقيقه 80 بازي پرسپوليس و ملوان و در شرايطي که قاسم دهنوي قصد داشت وارد زمين شود، به يکباره خبري مبني بر محروميت او از زبان نبي در رسانهها منتشر شد که منجر به عدم حضور دهنوي در بازي با ملوان شد.
آغاز تمرينات تيم فوتبال زير 22 سال با غايبان پرشمار
تيم فوتبال زير 22 سال کشورمان در حالي نخستين تمرين خود را در کمپ تيمهاي ملي برگزار کردند که تعداد زيادي از بازيکنان غيبت داشتند.عليرضا منصوريان سرمربي تيم ملي زير22 سال پيش از تمرين ديروز تيمش از عدم حضور 12 بازيکن دعوت شده در اردو گله و ابراز اميدواري کرد تا ديگر بازيکنان امروز به اردوي تيم ملي بپيوندند.وي ادامه داد: به احتمال زياد فردا(امروز) صبح تيم ملي تمرين مي کند و بعداز ظهر به سمت جزيره کيش خواهد رفت.
بازگشت ساموئل به تمرينات استقلال
تمرينات تيم فوتبال استقلال ديروز در حالي از سر گرفته شد که جي لويد ساموئل هافبک اهل ترينيداد اين تيم بعد از چند هفته غيبت در تمرينات اين تيم حضور يافت. اين بازيکن به دليل مشکلات مالي که با آبيها داشت به حالت قهر در تمرينات حضور نداشت.
عابديني:همه را به کميسيون اصل 90 ميکشانم
امير عابديني مديرعامل باشگاه داماش گيلان با تاکيد بر اينکه کاسه صبرش لبريز شده است در خصوص اظهارات اخيرش عنوان کرد: از کميسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي تقاضاي وقت کردم و همه تخلفات را در اين کميسيون ارايه خواهم کرد.
ايران در جام جهاني چقدر در سفر است؟
تيم ملي ايران در جام جهاني 2014 برزيل بايد 1.815 کيلومتر در سفر باشد که باعث ميشود ايران شرايط بهتري نسبت به خيلي از تيمهاي جام جهاني برزيل داشته باشد. بيستمين دوره جام جهاني 2014 در حالي تابستان آينده در برزيل برگزار خواهد شد که فاصله شهرهاي ميزبان جام جهاني با يکديگر به يکي از دغدغههاي تيمهاي شرکت کننده در اين جام تبديل شده است.روزنامه بولا چاپ برزيل در گزارشي مسافتي که هر 32 تيم حاضر در جام جهاني بايد در طول برگزاري بزرگترين رويداد فوتبالي جهان طي کنند را بررسي کرده است که در آن بلژيک خوششانسترين تيم جام است که در رده 32 قرار گرفته است و براي 3 بازي خود در مرحله مقدماتي بايد تنها 709 کيلومر را با هواپيما طي کند. در طرف مقابل آمريکا بدشانسترين تيم مرحله مقدماتي جام جهاني است که بايد براي 3 بازي خود در مرحله مقدماتي 5.569 کيلومتر سفر کند. تيم ملي فوتبال ايران نيز شرايط نسبتا خوبي دارد و در رده 24 قرار گرفته است. شاگردان کارلوس کيروش براي 3 بازي خود در مرحله گروهي جام جهاني بايد 1.815 کيلومتر را در سفر باشند. فهرست 5 تيمي که بر مبناي ميزان کيلومتر بايد در طول جام جهاني بيشترين مسافت را طي کنند به شرح زير است.1- آمريکا / 5.569 کيلومتر،2- کرواسي/ 5.510 کيلومتر،3- فرانسه/ 4.762 کيلومتر،4- کامرون/ 4.676 کيلومتر،5- اروگوئه/ 4.656 کيلومتر و..