kayhan.ir

کد خبر: ۱۳۴۹۹۱
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۲
ضیافت افطاری یا میتینگ سیاسی؟!

وقتی جمع فتنه‌گران در دانشگاه علامه جمع می‌شود!




با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید برای جبهه اصلاحات فرصت مغتنمی برای بازگشت به قدرت پیش آمد و این جریان تمرکز خود را برای  تصرف دانشگاه، به عنوان عمومی‌ترین سنگر مبارزه با ساختارهای نظام هدف، قرار داد. بنابراین دانشگاه علامه که به عنوان یکی از پیشروترین دانشگاه‌ها در فعالیت‌های دانشجویی شناخته می‌شود از این اقدام بی‌بهره نماند و پس از کش‌وقوس‌های فراوان انجمن دانشجویان آزاداندیش توانست با فشار جریان‌های سیاسی تجدیدنظرطلب خارج دانشگاه مجوز فعالیت خود را در سال 94 از ریاست دانشگاه دریافت کند.
شروع به کار انجمن دانشجویان آزاداندیش با برنامه روز دانشجو بود که با حاشیه‌های فراوانی همراه شد. این برنامه که با حضور ابراهیم اصغرزاده به عنوان دانشجوی پیرو خط امام و بابک احمدی مترجم و منتقد هنری صورت گرفت با تخلفات عدیده‌ای همراه شد که موجب پوشش برنامه این تشکل توسط سازمان منافقین شد. با این وجود رئیس دانشگاه علامه که بنای برخورد با بی‌قانونی‌های این تشکل را نداشت به تعلیق کمتر از دوماه این تشکل (که زمان شروع تعلیق آن در زمان فرجه‌های امتحانات و تعطیلات بعد از آن بود)، بسنده کرد.
این تشکل در زمان صدور حکم صادره شروع به ایجاد فضاسازی رسانه‌ای برای فشار به هیئت نظارت کرد و تا حدودی موفق بود، چراکه مطابق آیین‌نامه تشکل‌ها کمترین میزان تعلیق یک تشکل، یک دوره 3 ماه است. با این وجود رای صادره هیئت نظارت تعلیق این تشکل برای یک دوره‌ای 2 ماهه بود. این تشکل خاطی، به حکم صادره از سوی هیئت نظارت معترض بود و به جای پیگیری از راه‌های قانونی، در زمان تعلیق اقدام به انتشار 3 بیانیه رسمی در بردهای دانشکده‌ها و سایت‌های خبری نمود و از این طریق به فعالیت خود ادامه داد. از طرفی هیئت نظارت که از نظر قانونی حق انحلال این تشکل را داشت، از این اقدام چشم‌پوشی کرد.
پس از برگزاری مراسم پرحاشیه 16 آذر توسط دانشجویان آزاد‌اندیش، جمعی از دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی بر آن شدند تا با تنظیم شکایت‌نامه‌ای از حسین سلیمی رئیس اصلاح‌طلب دانشگاه بخواهند براساس قانون، با این تشکل برخورد کند که به همین منظور شکایت‌نامه‌ای در حدود 70 صفحه تهیه شد. از مواد این شکایت‌نامه می‌توان به توهین به رهبری، فاسد خواندن نظام، عدم التزام عملی تشکل مذکور به اساسنامه و قانون اساسی، تخطی از ضوابط تعیین شده هیئت نظارت و همچنین هم‌نوایی با رسانه‌های معاند اشاره کرد.
یکی از امضاکنندگان این شکایت‌نامه که نخواست نامش فاش شود در این خصوص گفت: ما شکایت‌نامه‌ای را در حدود 70 صفحه به استناد به مواد قانونی آیین‌نامه اسلامی تشکل‌های دانشجویی تهیه کردیم و آن را برای بررسی، به شورای نظارت بر تشکل‌های اسلامی دانشگاه تحویل دادیم و مطابق آیین‌نامه تشکل‌ها و براساس مواد 3 ،6 و 7 اساسنامه این تشکل و مطابق بند 2 ماده 18 آیین‌نامه تشکل‌های اسلامی، حکمی جز انحلال انتظار نمی‌رفت.
وی ادامه داد: با این وجود رئیس دانشگاه علامه با طرح این استدلال که این شکایت شکایتی بر شکایت چندصفحه‌ای حراست دانشگاه است که به دو مورد از مواد قانونی آیین‌نامه تشکل‌ها اشاره شده بود، این شکایت‌نامه را مسکوت گذاشت و پس از پیگیری‌های چند باره به دانشجویان شاکی جوابی درخور داده نشد.
این دانشجو افزود: ما به این نتیجه رسیدیم که مجموعه و شخص رئیس دانشگاه، بنای برخورد با تشکل نامبرده را ندارد و ما از آن زمان تا به حال منتظر برخورد قانونی با تخلفات این تشکل هستیم و حتی شکایت دیگری از این تشکل برای برگزاری کارگاهی که برخی رسانه‌ها مانند روزنامه کیهان از آن به عنوان «برگزاری کارگاه براندازی در دانشگاه علامه» یاد کرده است داشتیم که دانشگاه به آن هم ترتیب اثر نداد.
شاید در ترمی که گذشت مهم‌ترین تخلف این تشکل دانشجویی را بتوان برگزاری اجلاسی تحت عنوان ضیافت افطاری این تشکل با احزاب غیرقانونی و منحله نهضت آزادی و جبهه مشارکت دانست که به صورت مختلط برگزار شد. افرادی که در این مراسم شرکت داشتند عمدتاً دارای سابقه کیفری و فعال فتنه سال 88 و از عوامل موثر در ایجاد فتنه کوی دانشگاه بوده‌اند و بعضاً عضویت در گروهک خائن منافقین را در کارنامه خود داشتند.
این مراسم افطاری که قرار بود بدون حضور افراد بیرون دانشگاه برگزار شود با همراهی حراست و مجموعه فرهنگی دانشگاه روبرو شد و مدیر فرهنگی دانشگاه نیز در این مراسم حضور داشت. یکی از مسئولین حراست در این رابطه مدعی است، روز پنجشنبه روز تعطیلی ما بوده و مسئول انتظامات آن دانشکده بدون آن که این افراد را بشناسد اجازه حضور به آنها را داده و ما نیز به عنوان حراست حق هیچ‌گونه برخوردی را با این افراد و این تشکل نداریم.
این تشکل که یکی از تشکل‌های درخواست‌دهنده اتحادیه‌ای تحت عنوان اتحادیه دانشجویان متحد است، این گمانه‌زنی را تقویت می‌کند که حضور این افراد برای احیای طیف منحل شده علامه تحکیم وحدت بوده است.
یکی از افراد پرحاشیه شرکت‌کننده در این مراسم مصطفی.ت  معاون وزیر کشور دولت اصلاحات و از عوامل موثر در ایجاد حوادث کوی دانشگاه تهران بود. کیوان.ص شخص دیگری است که برای دومین سال متوالی در این مراسم شرکت کرد. این فرد که سابقه عضویت در گروهک منافقین را دارد در سال‌های اخیر و پیش از فتنه 88 با یک واسطه به مسئول ستاد داخل ایران گروهک تروریستی منافقین وصل شده بود و به عنوان خط رابط این جریان با دانشجویان عمل می‌کرد.
مهدیه.گ دانشجوی ستاره‌داری است که به خاطر اقدامات حاشیه‌سازش از دانشگاه علامه طباطبایی اخراج شد. این دانشجوی پرحاشیه که به تازگی به دانشگاه بازگشته در اعترافی که پس از دستگیری در سال 87 داشته است، بیان کرده است: «من ندانسته شماره بسیاری از نزدیکان و دوستان و همکلاسان خود را به اعضای گروهک منافقین دادم! از این اشتباه ابتدا در پیشگاه خدای یکتا و سپس نزد همه دوستانم شرمگینم و خواهشمندم جواب این افراد را نداده که در این شرایط بحرانی و این بخش از تاریخ سرنوشت‌ساز ایران اسلامی، همه دشمنان پنجه تیز کرده تا بخشی از منافع ملی و داخلی ما را از بین ببرند.»! لازم به یادآوری است که سرویس علمی- آموزشی روزنامه کیهان پیشتر در دی ماه سال گذشته، طی گزارشی مبسوط تحت عنوان «در ظاهر دانشجوی ستاره‌دار در باطن نفوذی منافقین» به جرائم ضدمیهنی دانشجویان ستاره‌داری همچون مهدیه.گ پرداخته بود که متاسفانه با بی‌اعتنایی محض مسئولین وزارت علوم و دانشگاه علامه همراه بود!
احمد.ز نفر دیگری است که در این مراسم شرکت داشته است شخصی که حضورش در این مراسم هیچ‌گونه توجیه قانونی ندارد. این روزنامه‌نگار به صورت مادام‌العمر از هرگونه فعالیت سیاسی و شرکت در احزاب و هواداری و مصاحبه و سخنرانی و تحلیل حوادث، به صورت کتبی یا شفاهی منع شده است. از افراد دیگری که در این مراسم حضور داشتند می‌توان به لطف‌الله.م، عبدالله.م، عماد.ب، ضیاءالدین.ن، مجید.د، بهاره.هـ و جمعی از اساتید دانشگاه علامه اشاره کرد.