افزودن سبوس به آرد در نانواییها غیرقانونی است
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم هر گونه اضافه کردن سبوس خارج از فرآیند تولید آرد در نانواییها را موجب افزایش احتمال ابتلا به بیماری و غیرقانونی دانست.
بهزاد رادمنش در گفتوگو با مهر، گفت: هنگامی که گندم به کارخانههای تولید آرد میرود زمان تبدیل به آرد بخشی از سبوس آن گرفته میشود.وی ادامه داد: به هر میزان که سبوسگیری از آرد در کارخانجات کمتر باشد مرغوب بودن آرد و ارزش غذایی نانی که با آن پخته میشود بیشتر است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم بیان کرد: آنچه که درباره مضرات سبوس مطرح است درباره اضافه کردن سبوس به آرد در نانواییها است.وی ادامه داد: برخی از نانواییها هنگام خمیر کردن آرد، سبوس را به آن اضافه میکنند که این اقدام غیر بهداشتی بوده و از نظر قانونی هم جرم محسوب میشود و این سبوس هیچگونه ارزش غذایی هم ندارد.
رادمنش افزود: افزودن سبوس خارج از فرآیند تولید آرد حتی ممکن است باعث بیماری شود.وی در ادامه با اشاره به اجرای طرح کاهش سبوسگیری از آرد، گفت: فعلا این اقدام در زمینه نان سنگک اجرایی شده و سبوسگیری آرد این نان از ۲۱ درصد به ۱۲ درصد رسیده است که البته این رقم باید به هفت درصد برسد.