بخش بینالملل نمایشگاه قرآن گشایش یافت
بخش بینالملل نمایشگاه قرآن طی مراسمی با حضور مسئولان، سفیران و جامعه قرآنی کشور در شبستان اصلی مصلی امام خمینی(ره) گشایش یافت.
آیتالله تسخیری دبیر مجمع تقریب مذاهب در این مراسم برپایی بخش بینالملل نمایشگاه قرآن را حرکت مثبتی برشمرد و گفت: امیدوارم این گونه حرکتهای قرآنی در کشور بیش از پیش ادامه داشته باشد.
صلاح زواوی، سفیر کشور فلسطین در ایران نیز به اهداف شوم رژیم صهیونیستی و آمریکا اشاره کرد و گفت: آمریکا و دستاندرکارانشان میخواهند جای دشمن را در منطقه عوض کنند و درصدد هستند، ایران را به عنوان دشمن در میان امت اسلامی معرفی کنند.
وی با بیان اینکه ما یک دشمن داریم و آن هم اسرائیل است گفت: وقتی که امام خمینی(ره) آمد و انقلاب اسلامی ایران پیروز شد، موضوع قدس مورد توجه منطقه قرار گرفت و آخرین جمعه ماه رمضان به این روز اختصاص یافت که البته با واکنش کشورهای دیگر نیز مواجه بود.
زواوی با بیان اینکه پشتوانه ما قرآن و پیامبر اکرم(ص) است عنوان کرد: ما در فلسطین با جهاد و وحدت امت اسلامی موافق هستیم. اگر علمای اسلام و دانشمندان دست به دست هم دهند و وحدت رویه داشته باشند، ما به پیروزی دست خواهیم یافت. سفیر الجزایر نیز طی سخنانی ایجاد جشنوارههای قرآنی را زمینه وحدت بین امت اسلامی دانست و گفت: مردم الجزایر ماه مبارک رمضان را نیک میدارند و در روزها و شبهای بندگی به ضیافت الهی مینشینند.
عبدالهادی فقهیزاده معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز گفت: این کتاب آسمانی، میراث گرانبهای ملل اسلامی است و به جهت نقش دیپلماسی که این کتاب آسمانی در مجامع بینالمللی ایفا میکند، مورد توجه است و اقتضا میکند در همایشها به این موضوع اهمیت
داده شود.
وی جریانسازی علمی فکری و هنری در نمایشگاه قرآن را از اهداف دیگر این جشنواره بیبدیل قرآنی دانست و گفت: نمایشگاه قرآن توانسته انگیزههایی را در عرصههای فرهنگی و هنری رقم زند؛ وحادثهای باشکوه که در مجامع بینالمللی همتا ندارد را به ارمغان بیاورد.
محمود واعظی معاون بخش بینالملل نمایشگاه قرآن، ارائه مجموعه ظرفیتهای قرآنی جمهوری اسلامی ایران را از اهداف راهاندازی این بخش برشمرد و گفت: نهادها و موسسات زیادی در کشور با عنوان بینالمللی فعالیت میکنند اما فعالیتهای آنها در جشنوارهها و نمایشگاهها مغفول
ماندهاند.
وی بابیان اینکه نگاه جدید آیینهای برای بیرون خواهد بود افزود: چهار ویژه نامه به منظور ارائه ظرفیت قرآنی ایران در خارج از کشور رونمایی خواهد شد و به چهار زبان انگلیسی، اردو، ترکی و عربی چاپ و عرضه میشود.
در پایان نیز از مجلات تخصصی بخش بینالملل با حضور آیتالله تسخیری و سفیران فلسطین و الجزایر رونمایی شد.
گفتنی است، علاوهبر غرفههای کشورهای شرکتکننده، فعالان مراکز و موسسههای بینالمللی کشور نیز در بخش بینالملل که فضایی به وسعت یک هزار و ۵۰۰ مترمربع را به خود اختصاص داده است حضور دارند.۲۶ نماینده و اندیشمند قرآنی در روزهای برقراری بخش بینالملل نمایشگاه حضور خواهند داشت.
بیست و ششمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم با شعار «قرآن، چلچراغ هدایت»، تا ۱۴ خرداد، از ساعت ۱۷ تا ۲۴ در مصلای امام خمینی(ره) پذیرای علاقهمندان است.