کد خبر: ۱۳۲۸۶۵
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۸

تاکید اعضای تیم فوتسال زنان ایران بر حجاب اسلامی(اخبار ادبی و هنری)

برخی از اعضای تیم فوتسال زنان ایران که هفته پیش قهرمانی آسیا را به دست آوردند، جمعه شب مهمان برنامه «خندوانه» بودند. در قسمتی از این برنامه «جناب خان» (عروسک نمایشی خندوانه) از کریمی، گلزن برتر تیم، به شوخی سؤال کرد که آیا حاضرند با سایر اعضای تیم در تیم «پاری سن ژرمن» (یکی از بهترین تیم‌های فوتبال فرانسه) بازی کنند و این بازیکن محجبه تیم فوتسال زنان گفت: با حجاب اسلامی باشد بله، می‌آییم.

لازم به ذکر است کاپیتان تیم فوتسال زنان ایران نیز پس از به‌دست آوردن مقام قهرمانی آسیا و هنگام برگزاری مراسم اهدای جام و مدال‌های قهرمانی، در مقابل دوربین‌های تلویزیونی و رسانه‌های سراسر جهان، از دست دادن با مردان نامحرم خودداری ورزید.
این در حالی است که پس از قهرمانی این تیم، اغلب رسانه‌های جهان سلطه و به خصوص شبکه‌های معاند با انقلاب و نظام اسلامی و البته کارگزاران داخلی آنها، سعی داشتند تا القاء کنند حجاب اسلامی مانع بزرگی برای بازی تیم فوتسال زنان بوده و بازیکنان این تیم به اجبار با این مسئله کنار آمده‌اند! و حتی قهرمانی آنها را نوعی اعتراض به شرایط و محدودیت‌هایی مانند حجاب اسلامی ذکر کردند!