کد خبر: ۱۳۲۸۳۱
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۰

باریکه غزه در یک نگاه

«اوضاع غزه وخیم است» این هشداری است که بلااستثنا تمام نهادهای حقوق بشری، مجامع بین‌المللی و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ بارها اعلام کرده‌اند ولی گویا گوش شنوایی وجود ندارد.

اخیرا سایت «هاکریا2040»، که یک پایگاه صهیونیست‌شناسی است نموداری منتشر کرده که با اتکا به اطلاعات آماری از آنچه در غزه بر سر مردم می‌آید پرده‌برداری می‌کند. مطابق این نمودار و تحقیقاتی که به عمل آمده اهالی غزه در شرایط «بسیار بغرنجی» زندگی می‌کنند 95 درصد از آب این منطقه غیرقابل آشامیدنی است. روزانه 4 ساعت امکان استفاده از برق دارند. نرخ بیکاری حدود 45 درصد است و 46درصد از کودکان از بیماری کم‌خونی رنج می‌برند. همچنین 50 درصد از کودکان تمایلی برای زیستن ندارند و کل اهالی باریکه غزه که حدود دومیلیون نفر هستند آزادی رفت و آمد ندارند.
کمیسیونر شورای حقوق بشر سازمان ملل نیز چند روز پیش اعلام کرد اهالی غزه در یک زندان سمی حدود 11 سال است که محبوس شده‌اند. سایت «هاکریا 2040» پس از انتشار این داده‌ها نتیجه گرفته که ساکنان غزه حق دارند علیه جنایات رژیم صهیونیستی
 اعتراض کنند.