کد خبر: ۱۳۲۷۴۰
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۳

مستند «از آزادی تا آبادی» خرمشهر از تلویزیون پخش می‌شود(اخبار ادبی و هنری)

کار تولید فیلم مستند «از آزادی تا آبادی» به کارگردانی محمد دیندار با نمایش فتح خرمشهر و دغدغه بازسازی این شهر به پایان رسید و این فیلم به مناسبت سوم خرداد از شبکه مستند سیما پخش خواهد شد.

به گزارش خبرنگار کیهان، سید سلیم‌غفوری، مدیر شبکه مستند درباره این فیلم گفت: مستند «از آزادی تا آبادی» اثری است که توانسته ضمن ادای دین به مدافعان خرمشهر در ۴۵ روز مقاومت ‌و حماسه سوم خرداد، به خوبی و با دقت مسائل خرمشهر را پس از دوران جنگ مورد کنکاش قرار داده و ضمن آسیب شناسی،راه برون رفت از مشکلات را نیز با حضور صاحب نظران و مدیران و مسئولین ارشد مطرح سازد.
وی افزود: مستند از آزادی تا آبادی ضمن‌ برخورداری از پژوهش و محتوای غنی از نظر ساختار و کارگردانی نیز از جایگاه بالایی برخوردار است که می‌تواند باعث جذب مخاطبان و تاثیرگذاری بر آنها شود.
مدیر شبکه مستند یکی دیگر از ویژگی‌های این‌مستند را نگاه منصفانه آن دانست و ‌گفت: در این مستند حرف مردم و مدیران و مسائل امروز خرمشهر در کنار هم‌ مطرح و به تصویر کشیده شده و تماشاگران می‌توانند پس از تماشای فیلم‌، خود به قضاوت بنشینند.
گفتنی است، مستند از آزادی تا آبادی از تولیدات گروه مستند روایت فتح می‌باشد که بزودی از شبکه‌های مختلف سیما به روی آنتن خواهد رفت.