ساعت کاری رستورانها در ماه مبارک رمضان اعلام شد
رئیساتحادیه دارندگان رستوران و سلفسرویس، ساعت کار رستورانها برای ارائه غذاهای بیرونبر و ارائه خدمات در سالن واحد صنفی را اعلام کرد.
سید علیاصغر میرابراهیمی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: بنا بر روند سالهای گذشته ساعت کار رستورانها برای ارائه غذاهای بیرونبر، یک ساعت قبل از اذان مغرب و برای ارائه خدمات در سالن واحد صنفی حین افطار آغاز میشود و تا ۳۰ دقیقه قبل از اذان صبح است. این ساعت کار واحدهای صنفی با هماهنگی اتاق اصناف ایران و نیروی انتظامی تعیینشده است که در این زمینه اعلام شده فقط فست فودیها در ساعات روز به تعداد محدود غذای سرد برای سفارشهای بیرونبر آماده و ارائه کنند.
رئیساتحادیه دارندگان رستوران و سلفسرویس در رابطه با قیمتگذاری غذاهای ارائه شده توسط زیرمجموعههای این اتحادیه گفت: به دلیل تنوع غذایی، کیفیت مواد اولیه و کیفیت متفاوت واحدهای صنفی امکان، قیمتگذاری مصوب و یکسان برای تمام غذاها و رستورانها وجود ندارد. قیمت منطقی غذاهای ارائه شده در واحدهای صنفی ۲۰ درصد بیشتر از قیمت تمام شده برای صاحب رستوران است.
میرابراهیمی تأکید کرد: طی ۳۰ تا ۴۵ روز گذشته قیمت مواد اولیه همچون برنج و روغن با رشد ۱۰ تا ۲۰ درصدی مواجه شده و در این ایام واحدهای صنفی در زمینه تأمین مواد اولیه با مشکل روبرو شدهاند.
گفتنی است، با وجود آنکه مسئولان صنفی اتاق اصناف ایران احتکار در بازار را رد میکنند شواهد در بازار نشان از آن دارد که قیمت انواع محصولات مصرفی افزایش یافته و در این افزایش قیمت با وجود آنکه محصول در سطح شهر وجود دارد اما صاحبان کالا آنچنان علاقهای به عرضه این محصولات ندارند. از این موارد میتوان به مواد خوراکی و بهداشتیاشاره کرد. طی چند روز گذشته آبمعدنی، آب آشامیدنی، روغن، رب گوجه فرنگی و برنج با افزایش قیمت از سوی واحدهای تولیدکننده و عرضهکننده روبرو شده است.