کد خبر: ۱۳۲۲۴۲
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۷

آغاز به‌کار قطار گردشگری تبریز- مراغه




رئیس‌اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مراغه از راه‌اندازی قطار گردشگری تبریز- مراغه در راستای برنامه‌های اجرایی رویداد تبریز 2018 خبر داد.
یعقوب طالبی اظهار داشت: در رویداد تبریز 2018، مراغه به عنوان مکمل ظرفیت‌های گردشگری رویداد تبریز 2018 تعیین شده و در همین راستا روز جمعه قطار گردشگری تبریز- مراغه با 230 مسافر به مراغه رسید تا مسافران آن در جهت رونق گردشگری داخلی، از جاذبه‌های گردشگری مراغه دیدار کنند.
وی افزود: میراث فرهنگی مراغه با همراهی مدیریت شهری و شهرداری مراغه و نیز مشارکت بخش خصوصی، نخستین قطار گردشگری را راه‌اندازی کرده است.
رئیس‌اداره میراث فرهنگی مراغه در ادامه گفت: مسافران این قطار در این سفر از جاذبه‌های فرهنگی، تاریخی و طبیعی مراغه مانند رصدخانه مراغه، معبد ورجوی، سایت فسیلی، موزه ایلخانی و محور طبیعت‌گردی سد علویان به عنوان نمونه‌ای از ظرفیت‌های بی‌شمار گردشگری این شهرستان بازدید کردند.