کد خبر: ۱۳۱۶۳۴
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۹
رئيس کل دادگستری استان تاکید کرد

ساخت و سازهای غیرمجاز در مازندران ناشی از ضعف مدیران است




ساری- خبرنگار کیهان:
رئیس کل دادگستری مازندران گفت: علت بالغ بر 90 درصد ساخت و سازهای غیرمجاز در استان، ضعف مدیران استانی است.
محمدعلی تقوی فرد در جلسه شورای حفظ حقوق بیت‌المال با بیان این مطلب گفت: دادستان مرکز استان باید عملکرد مدیران را در حوزه شورای حفظ حقوق بیت‌المال طی سال‌های قبل مورد رصد قرار دهد و نتیجه عملکرد مدیران در حوزه‌های منابع طبیعی محیط زیست، بانک زمین و دیگر موارد مصوبات جلسه را به این ستاد اعلام تا مدیرانی که موفق عمل نموده‌اند و مدیرانی که در زمینه انجام کار ضعفی داشته‌اند به مرکز اعلام شود.
وی افزود: دادستان مرکز استان ظرف مدت یک ماه عملکرد مدیران را مورد ارزیابی قرار داده و آن را به این ستاد اعلام کند.
حجت‌الاسلام والمسلمین تقوی‌فرد در ادامه ورود به دستگاه قضایی استان را به پارک جنگلی سی‌سنگان و مواردی مشابه آن را با هماهنگی منابع طبیعی عنوان کرد و گفت: با ورود به موقع و طی بازدیدهای میدانی از سوی دستگاه قضایی استان، عرصه‌های زیادی به منابع طبیعی و بیت‌المال برگشته است.
این مقام ارشد قضایی در ادامه به موضوع آزادسازی نوار ساحلی استان اشاره کرد و افزود:‌ آزادسازی و ساماندهی سواحل در اولویت دستگاه  قضایی استان در سال جدید می‌باشد و این موضوع نیز به دادستان‌های نوار ساحلی نیز ابلاغ گردیده است.
وی همچنین اظهار کرد: صرف آزادسازی سواحل کافی نیست، بلکه علاوه بر آزادسازی باید این مناطق با برنامه‌ریزی صحیح و با کمک دیگر ارگان‌های دولتی ساماندهی و مورد بهره‌برداری بهینه و عمومی قرار گیرد.
این مقام قضایی همچنین در خصوص ساخت و سازهای غیرمجاز در عرصه منابع طبیعی و کشاورزی افزود: با کسانی که اقدام به ساخت و سازهای غیرمجاز همچون بنا در عرصه ملی و کشاورزی می‌نمایند به شدت برخورد خواهد شد و دراین زمینه نیز به دستگاه‌های خدمات‌رسان ابلاغ شده که مجوز آب، برق و تلفن صادر نشود تا زمانی که آیین‌نامه آن صادر شود.
وی اضافه کرد: مدیران اجرایی دولت در استان نیز در این زمینه کم‌کاری‌هايی داشته‌اند که باعث شد در استان ساخت و سازهایی صورت گیرد.