کد خبر: ۱۳۱۳۵۳
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۳
نماینده مجلس شورای اسلامی:

سران قاچاق و فساد در کشور 31 نفر هستند

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: سران قاچاق و فساد اقتصادی کشور 31 نفر هستند که اسامی آنها به روسای 3 قوه تحویل داده شده و درصورت عدم برخورد قاطع، به زودی اسامی آنها را منتشر خواهیم کرد.
همدان - خبرنگار کیهان:

امیر خجسته ضمن تاکید بر لزوم مبارزه با فساد و قاچاق اظهار کرد: کلید نجات اقتصاد، توجه به تولید داخلی است که بدون مبارزه با قاچاق و فساد محقق نخواهد شد و  این مستلزم همت و اراده دولت و قوه قضائیه در برخورد با مفسدان اقتصادی است.
وی افزود: در این راستا لازم است بانک مرکزی در مدیریت منابع، قیمت‌گذاری ارز و کنترل موسسات مالی غیرمعتبر که روزانه 25 میلیارد تومان به اقتصاد کشور لطمه می‌زنند همت گمارد اگرچه تاکنون در نوسانات اقتصادی کارنامه قابل قبولی نداشته است.
وی همچنین متذکر شد: 32 هزار خودروی قاچاق وارد کشور شده است که اسناد آنها را در اختیار داریم و متاسفانه همه آنها از مبادی رسمی وارد کشور شده‌اند و چنانچه روزنه‌های ورود این نوع کالاها مسدود نشود اسناد مذکور را نیز در سایت‌ها و رسانه‌ها منتشر خواهیم کرد.