کد خبر: ۱۳۱۲۱۷
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۹
روحانی در تماس تلفنی ماکرون:

برجام و هر موضوع دیگری به بهانه آن به هیچ وجه قابل مذاکره نیست

روحانی در تماس تلفنی رئیس‌جمهور فرانسه تاکید کرد: برجام و هر موضوع دیگری به بهانه آن‌، به هیچ وجه قابل مذاکره نیست.

روحانی عصر یکشنبه و در تماس تلفنی «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه با بیان اینکه مواضع آمریکایی‌ها علیه برجام صریحا ناقض توافق میان هفت کشور است‌، گفت: ایران در روزهای اخیر تصمیمات بسیار مهمی در زمینه روابط بانکی‌، ارز و دیگر مسایل اقتصادی اتخاذ کرده است و برای هر تصمیمی که آمریکا در دوازدهم ماه می(22 اردیبهشت) بگیرد‌، اقدامات متنوعی را طراحی کرده‌ایم.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه رفتار فعلی آمریکا، نقض برجام و ایجاد ترس و ابهام برای کشورهای مختلف و بنگاه‌های اقتصادی برای رابطه با ایران است، تاکید کرد: حتی اگر در 22 اردیبهشت(12 می) آمریکا اعلام کند در برجام می‌ماند و شرایط دو سال گذشته را بخواهد ادامه دهد، برای ما قابل قبول نیست.
روحانی با تاکید بر اینکه آینده برجام بعد از 2025 را مقررات بین‌المللی تعیین می‌کند و ایران هیچ محدودیتی را فرای تعهداتش نمی‌پذیرد، گفت: برجام و هر موضوع دیگری به بهانه آن‌، به هیچ وجه قابل مذاکره نیست.
به گزارش تسنیم، رئیس‌جمهور فرانسه نیز در این تماس تلفنی پایبندی به برجام را باعث تقویت اعتمادسازی و ثبات امنیت در منطقه دانست و گفت: موضع مشخص فرانسه و اروپایی‌ها  باقی ماندن در چارچوب برجام است و از شما هم می‌خواهیم که در این توافق بمانید.