کد خبر: ۱۳۱۱۹۷
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۱

کشف یک تن و 900 کیلوگرم مواد مخدر در سیستان و بلوچستان و فارس

نیروهای انتظامی استان‌های سیستان و بلوچستان و فارس یک تن و 907 کیلو و 200 گرم انواع مواد مخدر را کشف و ضبط کردند.



سرویس شهرستان‌ها:

به گزارش پایگاه خبری پلیس، جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: یگان‌های عملیاتی پلیس شهرستان ایرانشهر در اقدامی اطلاعاتی با رد زنی‌های گسترده به سرنخ‌هایی از حمل محموله سنگین موادمخدر توسط سوداگران مرگ در محورهای فرعی این شهرستان دست یافتند.
سرهنگ احمد طاهری افزود: پس از تکمیل تحقیقات پوششی و نامحسوس، یگان‌های عملیاتی پلیس ایرانشهر به منطقه موردنظر اعزام و در یک درگیری مسلحانه با قاچاقچیان، موفق به توقیف دو دستگاه خودرو حامل مواد افیونی و دستگیری چهار قاچاقچی حرفه‌ای شدند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: ماموران در بازرسی از خودروهای سوداگران، علاوه بر موادمخدر مکشوفه دو  قبضه سلاح کلاش به همراه مهمات مربوطه کشف کردند.
فرمانده انتظامی استان فارس هم گفت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان فارس با همکاری ماموران انتظامی شهرستان مهر، اقدام به کنترل خودروهای عبوری به صورت محسوس و نامحسوس در محورهای مواصلاتی کردند .
به گزارش ایسنا، سرتیپ احمد علی گودرزی ادامه داد: با تلاش ماموران و انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی در این راستا چهار دستگاه خودرو پژو 405، پژو پارس، پراید و تیبا متعلق به قاچاقچیان شناسایی و توقیف شد‌.
وی افزود: در بازرسی از این خودروها در مجموع 631  کیلوگرم حشیش و 212 کیلو و 200 گرم تریاک کشف و در این راستا 9 نفر قاچاقچی مواد مخدر دستگیر و به مرجع قضا‌یی معرفی شدند.