کد خبر: ۱۳۱۰۰۴
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۴
دیدار ربیعی با مراجع تقلید در قم

آیت‌الله جوادی آملی: مردم حقوق نجومی و بی‌عرضگی را تحمل نمی‌کنند

علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور در شهر مقدس قم با مراجع تقلید دیدار و گفت‌وگو کرد. حمایت از کالای ایرانی، کارگران و تولیدکنندگان و ایجاد‌اشتغال جزو توصیه‌های مؤکد مراجع تقلید به وزیر کار بود.

آیت‌الله جوادی آملی در این دیدار اظهار داشت: اگر حیثیت انسانی و اجتماعی انسان محفوظ باشد، فقر و سختی را تحمل می‌کند، مانند آنکه مردم دشواری‌های اوایل انقلاب و جنگ هشت ساله و بمباران شهرها را تحمل کردند، اما همین مردم، اختلاس، نجومی و بی‌عرضگی را تحمل نمی‌کنند. باید این غده‌های بدخیم را بفهمیم و در جهت رفع آنها درست عمل کنیم.
وی با تاکید بر پرورش نیروی کار متخصص در کشور، ابراز داشت: نباید دانشگاه ما پشت میزنشین تربیت کند، این روند، مشکل جامعه ما را حل نمی‌کند، ما نیاز به نیروی کار متخصص داریم، باید کار ما، پشتوانه پول ما باشد، لذا دانشگاه‌های ما باید کارگر متخصص به جامعه تحویل دهد.
این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: اگر ما با داشتن قرآن و عترت نتوانیم خود را اداره کنیم، خسارتی از این بالاتر نخواهد بود؛ بیان حضرت امیر(ع) این است که ملتی که آب و خاک دارد اما با این وجود دستش در مقابل بیگانه دراز است، از رحمت خدا دور است.
سودهای بانکی؛ مانع جدی تولید داخلی
به گزارش رسا، آیت‌الله مکارم شیرازی نیز در دیدار با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر حمایت از کارگران و تولیدکنندگان، ابراز داشت: مالیات‌های سنگین و فشارهای بانک‌ها مانعی بر سر راه تولید است، چرا که با سودهای بالا نمی‌توان چرخه تولید داخل را فعال کرد، یکی از دلایل گران شدن تولیدات بالا بودن هزینه‌ها برای تولید است.
این مرجع تقلید با‌اشاره به مشکلات تولید، گفت: متأسفانه بسیاری از کارخانه‌ها تعطیل شده‌اند، باید دید که مشکل این کارخانه‌ها چیست و چرا از آنها حمایت نمی‌شود، اخیرا اعلام شده که کالاهای برقی نباید افزایش قیمت داشته باشد وقتی دولت دلار را 500 تومان گران‌تر کرده است تولید‌کننده چگونه می‌تواند اجناس خود را به قیمت سابق بفروشد؟ چرا دولت دلار 3700 تومانی برای سال 97 را به 4200 تومان افزایش داده است؟ بر اساس این گزارش، همچنین آیت‌الله نوری همدانی در این دیدار ابراز داشت: در نامه‌هایی که مردم برای ما می‌فرستند، از تاخیر حقوق‌ها و اینکه بعضا تا چند ماه حقوق نمی‌گیرند ابزار ناراحتی و گلایه دارند، وقتی حقوق یک کارگر به تاخیر بیفتد بسیار در مضیقه قرار می‌گیرد، باید حقوق کارگران را به موقع پرداخت کرد و اگر هم مشکلی بود باید با مردم در میان گذاشته شود.
این مرجع تقلید تأکید کرد: نباید مانند کشورهای غربی ۹۹ درصد جامعه تحت سیطره یک درصد بانک‌ها باشند، در اسلام چنین مسائلی وجود ندارد و باید نظامی باشیم که ضد ارزش‌ها در آن وجود ندارد، از این رو دیرکرد باید حذف شود چرا که این دیرکرد و جریمه‌های بر آن سبب فشار بر تولیدکنندگان و کارخانه‌ها می‌شود.
عمل به شعار سال بسیاری از مشکلات را حل می‌کند
آیت‌الله علوی گرگانی نیز در دیدار با ربیعی خاطرنشان کرد: وزارت کار مسئولیت سنگینی بر عهده‌دارد و مردم انتظار دارند، باید برای رفاه مردم و حل مشکلات معیشتی برنامه‌ریزی جدی شود تا شاهد برداشته شدن فشارها از اقشار ضعیف باشیم.
وی با‌اشاره به نامگذاری امسال به سال حمایت از کالای ایرانی، ابراز داشت: رهبر انقلاب امسال را به حمایت از کالای ایرانی نامگذاری کردند و این مهم باید سرلوحه مسئولان باشد.
این مرجع تقلید گفت: باید به این شعار مهم عمل کرد تا بسیاری از مشکلات حل شود چرا که تقویت کالای ایرانی سبب تقویت کارخانه‌ها و کارگران می‌شود.


captcha