کد خبر: ۱۳۰۷۷۹
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۹

اخبار کوتاه از فوتبال

ایران اولین تیم حاضر در روسیه برای جام جهانی
مقام عالی رتبه روس اعلام کرد ایران اولین تیمی خواهد بود که برای برگزاری جام جهانی به روسیه خواهد آمد.جام جهانی فوتبال از ۱۴ ژوئن تا ۱۵ ژولای در پهناورترین کشور جهان برگزار می‌شود. ویتالی موتکو معاون نخست‌وزیر روسیه اعلام کرد تیم ملی فوتبال ایران به عنوان اولین تیم برای برگزاری جام جهانی به روسیه خواهد آمد.روز دوشنبه مسکو میزبان همایشی بود تا درباره آمادگی شهرهای روسیه برای میزبانی جام جهانی به بررسی پرداختند. در این جلسه ویتالی موتکو گفت تیم ملی ایران اولین تیمی خواهد بود که برای بازی‌های جام جهانی به روسیه خواهد آمد.موتکو اعلام کرد ایران روز پنجم ژوئن به روسیه خواهد آمد.تیم ملی فوتبال ایران کمپ تمرینی را در اطراف مسکو در منطقه باکوکا دایر خواهد کرد. کمپی که اغلب باشگاه دینامومسکو از آن استفاده می‌کند.
آذری: قلعه‌نویی گزینه‌ اول و آخر ما است
سعید آذری مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن در تمجید از مربی تیمش گفت: خیلی از چیزهایی که در فوتبال به دنبالش گشتم و پیدا نکردم در وجود قلعه‌نویی دیدم. حس‌هایی در قلعه‌نویی دیدم که در خودم به عنوان یک قهرمان ملی وجود داشت و این باعث شد که کارهایمان در شرایط بهتری جلو برود. وی درخصوص بحث تمدید قرارداد امیر قلعه‌نویی گفت:اولویت اول و آخر ما قلعه‌نویی است. او پارسال هم برنامه جامعی ارائه کرد. یکی از ویژگی‌های خاص قلعه‌نویی این است که او به دنبال مسائل مالی خودش نیست و برای خودش امتیاز نمی‌خواهد، قلعه‌نویی یک مربی برنامه‌محور است. او سال قبل هم مصوبه را تأیید کرد و اصلاً به دنبال چانه‌زنی نبود. ما تلاش می‌کنیم برنامه قلعه‌نویی را به اجرا بگذاریم تا به موفقیت برسیم.آذری با بیان اینکه کاهش ۵۰ درصدی بودجه باشگاه و بر هم خوردن تمرکز برخی از بازیکنان ما باعث شد نتوانیم روند رو به رشد خود را در این فصل طی کنیم ،افزود: با این حال در نیم‌فصل دوم این مسائل را رفع کردیم و بازیکنان مدنظر قلعه‌نویی جذب شدند و در این شرایط در مسیر دلخواهمان قرار گرفتیم. ما در نیم‌فصل دوم از لحاظ نتیجه‌گیری برترین تیم بودیم. در سایر رشته‌ها هم وضعیت خوبی داشتیم و توانستیم در رده امیدها قهرمان کشور شویم. امسال به جایی که می‌خواستیم نرسیدیم و هدفمان قهرمانی در لیگ بود اما در سال بعد با درایت قلعه‌نویی و نیروهایی که بتوانیم بر اساس خواسته او جذب کنیم امیدواریم شرایط بهتر شود.
برانکو: سال آینده قوی‌تر خواهیم بود
برانکو ایوانکوویچ، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در حاشیه تمرین دیروز تیمش درباره مصاف با سپیدرود رشت، گفت‌: این آخرین بازی ما است و دوست داریم این بازی را با برد به پایان برسانیم. می‌خواهیم به بهترین نحو لیگ را تمام کنیم. تا الان هم نتایج خوبی گرفته‌ایم و می‌خواهیم این بازی را پیروز شویم تا جشن‌مان شادتر شود و مردم خوشحال‌تر شوند. انتظاردارم هواداران‌مان به ورزشگاه بیایند و از جشن قهرمانی نهایت لذت را ببرند.سرمربی پرسپولیس درباره برنامه‌هایش برای این تیم در فصل آینده اظهار کرد: ما ترسی برای سال آینده نداریم و از سال گذشته قوی‌تر خواهیم بود. برخی از بازیکنان به برنامه ما اضافه می‌شوند و به سطحی که باید برسند خواهند رسید. عالیشاه به تیم برگشته و از بشار رسن هم انتظار داریم که به سطحی که هست برسد. این مسئله برای همه بازیکنان وجود دارد و البته کار ساده نخواهد بود. کاملا خوشبینم و از هیچ کس و هیچ چیزی نمی‌ترسم. سرمربی پرسپولیس در پایان و در واکنش به سؤالی درباره اظهارات وینفرد شفر و اینکه او گفته موفقیت‌های استقلال در آسیا نقل رسانه‌های اروپایی است گفت: ما موفقیت‌های‌مان در لیگ ایران است و طبیعتا موفقیت در لیگ ایران مهم است. ما در ایران و آسیا بهترین نتایج را گرفته‌ایم. نمی‌دانم شفر چه می‌گوید. ولی می‌دانم که در کرواسی فقط درباره پرسپولیس صحبت می‌کنند.
شکایت استقلال از مربی تیم پیکان
باشگاه استقلال از مربی تیم پیکان شکایت کرد. بعد از پیروزی ۳ بر ۲ تیم استقلال مقابل پیکان، حمید مطهری مربی تیم پیکان در اظهاراتی به انتقاد از رفتار وینفرد شفر در کنار زمین در طول بازی استقلال و پیکان پرداخت. به همین دلیل باشگاه استقلال دیروز از حمید مطهری مربی پیکان بابت اظهاراتش به کمیته اخلاق و کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت کرد.
منچسترسیتی مقصد بعدی اینیستا؟
پپ گواردیولا تمام تلاش خود را خواهد کرد که هافبک بارسلونا با منچسترسیتی قرارداد امضا کند. به گزارش آس، به نظر می‌رسد چین مقصد قطعی آندرس اینیستا است. با این حال هافبک بارسلونا می‌تواند به دیگر پیشنهادها توجه کند و تصمیمش بر رفتن به لیگ چین را تغییر دهد. عملکرد عالی او در فینال کوپا دل ری برجسته بود. منچسترسیتی پپ گواردیولا می‌تواند برای جذب هافبک اسپانیایی اقدام کند. از طرفی اگر آرسنال با لوییس انریکه قرارداد امضا کند (جانشین آرسن ونگر شود) به جذب این بازیکن علاقه‌مند می‌شود.مذاکره با چین از یک سال پیش آغاز شده است. هنوز اینیستا درباره این قضیه صحبت نکرده‌اما همه شواهد نشان می‌دهد او در سوپرلیگ چین بازی خواهد کرد. اگر اینیستا مقصد بعدی‌اش را کشور دیگری اعلام کند همه شگفت‌زده خواهند شد. اگر او چین را انتخاب نکند به لیگ برتر خواهد رفت یا نیمار را در پاری سن ژرمن همراهی خواهد کرد؟ درست است هافبک بارسلونا ۳۳ ساله است اما هنوز توانایی دارد تا تیمش را به سمت فتح جام هدایت کند. هر تیم اروپایی دوست دارد از چنین بازیکن باهوشی در ترکیب خود بهره ببرد. او در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه قطعا تیم ملی اسپانیا را همراهی خواهد کرد.
استیلی: اولویت ما همچنان مربی خارجی است
مدیر تیم فوتبال المپیک کشورمان اولویت کمیته فنی فدراسیون فوتبال را در حال حاضر انتخاب مربی خارجی برای این تیم دانست.حمید استیلی در مورد انتخاب سرمربی تیم فوتبال المپیک کشورمان اظهار داشت: در این مورد بعد از بررسی‌هایی که به‌همراه اعضای کمیته فنی داشتیم برای انتخاب سرمربی خارجی به توافق رسیدیم و در حال مذاکره با مربیان مدنظرمان هستیم. اگر هم به هر دلیل با سرمربی خارجی توافق نکنیم با مربیان داخلی وارد مذاکره خواهیم شد.وی در پاسخ به این پرسش که آیا با زلاتکو کرانچار در حال مذاکره هستند، عنوان کرد: بله، یکی از گزینه‌های ما کرانچار است که با او در حال مذاکره هستیم و در صورت توافق آن را رسانه‌ای خواهیم کرد. مدیر تیم فوتبال المپیک کشورمان در واکنش به این موضوع که چه مشکلاتی جهت انتخاب سرمربی خارجی برای تیم المپیک وجود دارد و آیا فدراسیون از لحاظ مالی دست او را باز گذاشته است یا نه، تصریح کرد: مشکل مالی وجود دارد و ما در حال رفع آنها هستیم. یک‌سری مسائل دیگر هم هست که در حال بررسی و برطرف کردن آنها هستیم. برای انتخاب سرمربی خارجی همه جهات را ارزیابی خواهیم کرد تا بهترین انتخاب را داشته باشیم. ان‌شاءالله تا پایان این هفته هم به گزینه نهایی‌مان خواهیم رسید و تکلیف سرمربی تیم المپیک را مشخص خواهیم کرد.استیلی در مورد اینکه گفته می‌شود برخی مسئولان فدراسیون او را تحت فشار گذاشته‌اند تا جواد نکونام سرمربی تیم المپیک شود، یادآور شد: نه، این‌طور نیست و کسی مرا تحت فشار قرار نداده است، ضمن اینکه ما سرمربی تیم المپیک را به‌صورت جمعی انتخاب می‌کنیم. وی در پاسخ به این پرسش که «گزینه‌های داخلی‌تان برای تیم المپیک چه‌مربیانی هستند؟»، گفت: آقای تاج چند روز پیش از علی کریمی، جواد نکونام و اکبر پورموسوی نام بردند و در کنار این مربیان حسین فرکی هم از گزینه‌های ما هستند.