کد خبر: ۱۲۷۴۵
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۰
مدیرعامل هما:

مصرف سوخت هواپیماهای ایران 2 برابر جهان است

مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) گفت: در دنیا مصرف سوخت هواپیما به ازای هر مسافر- ساعت حدود 20 تا 22 لیتر است اما در ایران به دلیل قدیمی بودن هواپیماها حدود 40 لیتر است.
فرهاد پرورش در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس آمار یاتا (انجمن بین‌المللی حمل و نقل هوایی) هزینه سوخت به طور متوسط حدود 17 تا 18 درصد از هزینه‌های عملیاتی شرکت‌های هواپیمایی را به خود اختصاص می‌دهد که البته این موضوع بستگی به شرایط کشور مربوطه و شرکت‌های هواپیمایی دارد اما به طور میانگین در کشور ما این رقم 24 درصد است.
وی با بیان این که افزایش 25 درصد نرخ سوخت هواپیما کاملا کارشناسانه بود، گفت: افزایش 100 تومان هر لیتر سوخت منطقی است و امیدواریم هزینه سوخت هواپیماهای باری و هلی‌کوپترها هم مشخص شود.
پرورش اظهار کرد: مشخص نشدن تعرفه سوخت هواپیماهای باری و هلی‌کوپترها عمدی نبوده و مورد غفلت واقع شده که پیشنهاد شد همان رقم 500 تومان نیز در این بخش تعیین شود.
مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) گفت: همه شرکت‌های هواپیمایی از نرخ جدید سوخت هواپیما و افزایش منطقی آن رضایت دارند.
وی با بیان این که تمام شرکت‌های هواپیمایی ملزم هستند با توجه به نوع هواپیما دستور‌العمل‌های ایمنی آن را به دقت رعایت کنند، گفت: علی‌رغم همه محدودیت‌های موجود، هیچ مسئله‌ای مربوط به ایمنی پروازها در ایرلاین هما نادیده گرفته نمی‌شود.
نرخ پروازهای داخلی بین‌المللی می‌شود
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: قیمت بلیت هواپیما در طرح آزادسازی شبیه پروازهای خارجی خواهد شد و یک نرخ ثابت نخواهد داشت.
علیرضا جهانگیریان در حاشیه همایش مدیریت فناوری در طرح کلان هواپیمای مسافر 150 نفره در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این زمینه شرکت‌های هواپیمایی در مورد قیمت بلیت هواپیما تصمیم می‌گیرند و ما هم بر فعالیت آنها نظارت خواهیم داشت.
به گفته رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در تمام دنیا شناور بودن نرخ بلیت هواپیما رایج است.
وی درباره حداقل و حداکثر قیمت‌های تعیین شده در طرح آزادسازی نرخ بلیت هواپیما اظهار کرد: قیمت بلیت هواپیما در روند آزادسازی حداقل ندارد ولی تا مدتی سقف خواهد داشت.