کد خبر: ۱۲۶۴۰۶
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۲
پس از نماز جمعه

پیکر 3 شهید نفتکش سانچی در تهران تشییع شد

پیکر سه شهید کشتی سانچی دیروز با حضور گسترده نمازگزاران جمعه در مصلی امام خمینی(ره) تهران تشییع شد.




به گزارش ایرنا، مردم مومن و قدرشناس تهران دیروز پیکر شهیدان «مجید نقیان»، «محمد کاووسی» و «میلاد آروی» از شهدای کشتی سانچی را پس از اقامه نماز جمعه به همراه خانواده‌های این شهیدان و تعدادی از مسئولان لشکری و کشوری تشییع کردند.
براساس این گزارش، به درخواست خانواده این سه شهید، پیکر شهید نقیان دیروز در قطعه 19 در بهشت زهرا(س) تهران به خاک سپرده شد.
همچنین پیکر شهید کاووسی امروز در امام‌زاده طاهر کرج و پیکر شهید آروی روز یکشنبه در شاهین شهر اصفهان به خاک سپرده خواهند شد.
16 دی ماه امسال یک فروند کشتی فله‎بر چینی در 200 مایلی شانگهای به نفتکش سانچی که حامل میعانات گازی بود، برخورد کرد که بر اثر این سانحه 32 دریانورد و سرنشین این کشتی نفتکش به شهادت رسیدند که پیکر سه تن از آنها کشف و شناسایی شد. پیکر این سه شهید سحرگاه چهارشنبه 25 بهمن ماه وارد کشور شد.