کد خبر: ۱۲۶۳۷۲
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۰

اخبار کوتاه از فوتبال



  شکست فولاد برابر پیکان در دیدار معوقه
در تنها دیدار معوقه هفته بیستم لیگ برتر فوتبال ایران دو تیم فولاد خوزستان و پیکان از ساعت ۱۵:۳۰ روز پنج‌شنبه هفته گذشته برابر هم قرار گرفتند که این دیدار با برتری ۲ بر یک پیکان به پایان رسید تا شاگردان پورموسوی فرصت نزدیک شدن به پرسپولیس را از دست بدهند و از طرفی بخت شاگردان برانکو برای کسب قهرمانی زودهنگام بیشتر شود.در این دیدار که روند شکست ناپذیری فولاد را پاره کرد، ابتدا میلاد بدرقه در دقیقه ۴۵ فولاد را پیش انداخت اما در ادامه مهدی شیری در دقیقه ۵۳ بازی را به تساوی کشاند و در دقیقه ۸۹، مرتضی آقاخان گل برتری مهمان را به ثمر رساند.فولاد با این تساوی ۳۸ امتیازی و در رده سوم باقی ماند و شاگردان جلالی با ۳۵ امتیاز در همان رتبه هفتم باقی ماندند.این دیدار قرار بود در هفته بیستم و در روز ۲۹ دی برگزار شود اما به دلیل وجود گرد و غبار شدید در هوای اهواز، به روز پنج‌شنبه موکول شد.
عنایتی در مشکی‌پوشان ماندگار شد
سرمربی تیم فوتبال مشکی‌پوشان تصمیم گرفت در این تیم باقی بماند و از استعفای خود صرف نظر کند. رضا عنایتی سرمربی تیم فوتبال مشکی‌پوشان که پس از شکست تیمش برابر پیکان و همچنین اختلاف ایجاد شده با مالک این باشگاه، استعفا داده بود، پس از جلسه با مدیران این تیم مشهدی از تصمیم خود منصرف شد و تصمیم گرفت در جمع مشکی‌پوشان باقی بماند.مشکی‌پوشان با ۱۵ امتیاز در رده آخر جدول ۱۶ تیمی مسابقات قرار دارد و تمرینات خود را با عنایتی از سه‌شنبه پیگیری خواهد کرد.
دومین روز اعتصاب استقلال خوزستان
اعتصاب بازیکنان تیم فوتبال استقلال خوزستان به دومین روز کشیده شد. بازیکنان استقلال خوزستان که روز پنج شنبه گذشته پس از جلسه با مسئولان باشگاه درباره دریافت مطالبات خود به نتیجه‌ای نرسیدند و دست به اعتصاب زدند، در تمرین دیروز تیم‌شان نیز حضور پیدا نکردند.بازیکنان استقلال اعلام کرده‌اند تا مطالبات خود را دریافت نکنند، در تمرینات و دیدارهای پیش‌رو حضور پیدا نخواهند کرد.بر این اساس و با توجه به اظهارات مسئولان باشگاه، حضور این تیم در دیدار برابر پرسپولیس از هفته بیست و چهارم لیگ برتر کشور در هاله‌ای از ابهام است.