کد خبر: ۱۲۵۸۴۲
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۴۸
استاندار استان مرکزی:

30 میلیارد ریال از معوقات کارگران هپکو پرداخت شد

استاندار مرکزی گفت: 30 میلیارد ریال از معوقات کارگران شرکت هپکو شامگاه دوشنبه پرداخت شد.

 

سیدعلی آقازاده افزود: تلاش می‌شود تا پایان بهمن ماه سال جاری بخش دیگری از مطالبات کارگری این واحد صنعتی پرداخت شود و در اسفند ماه نیز پرداخت یک ماه دیگر از حقوق معوق کارگران این واحد در دستور کار است.
وی توضیح داد: مجموعه مدیریتی استان با تمام ظرفیت درصدد حل مشکلات شرکت هپکو و بازگرداندن این واحد صنعتی مادر تخصصی به چرخه تولید است و در این راستا رایزنی‌های مختلف با مجموعه دولت، سازمان خصوصی‌سازی و وزرای اقتصادی و مجلس انجام شده است.
استاندار مرکزی تصریح کرد: سازمان خصوصی‌سازی موظف به اجرای تعهدات خود است و در این راستا لازم است که با جدیت بیشتری به وضعیت هپکو سامان داده و با حمایت از جریان تولید، اقدامات مجدانه‌ای در دستور کار قرار گیرد.
استاندار مرکزی با اشاره به حمایت دولت از جریان توسعه اقتصادی در استان گفت: تغییر کادر مدیریتی شرکت هپکو اراک قطعی است.
آقازاده افزود: یکی از مسایل مهم در ساماندهی مشکلات هپکو بدهی‌های بانکی است که با پیگیری مدیریت ارشد استان، وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان خصوصی‌سازی و برگزاری نشست‌های مختلف با مدیران بانک‌ها در تهران نتایج امیدوارکننده حاصل شده است.
وی بیان کرد: مجمع عمومی واحد تولیدی هپکو اراک 23 بهمن ماه در صورت نبود تنگنای حقوقی و قانونی برگزار می‌شود و هیئت مدیره جدید نیز شکل می‌گیرد.
فعالیت شرکت هپکو تولید ماشین‌آلات راهسازی و مشارکت فعال در انجام طرح‌های بزرگ کشور در زمینه‌های نیروگاهی، نفت و گاز و صنایع بزرگ است. این شرکت بهمن ماه سال گذشته به سهامدار جدید واگذار شد.