کد خبر: ۱۲۵۰۲
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۲

نواز شریف امروز به تهران می‌آید

نخست‌وزیر پاکستان پیش از ظهر امروز برای سفری ۲ روزه وارد تهران می‌شود.
نواز شریف نخست‌وزیر پاکستان امروز برای سفری 2 روزه وارد تهران می‌شود. وی در مدت حضورش در تهران با حسن روحانی رئیس جمهور و اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور دیدار و گفت‌وگو می‌کند.
نخست‌وزیر پاکستان دوشنبه صبح نیز برای زیارت علی بن موسی الرضا(ع) راهی مشهد می‌شود و از آنجا هم به اسلام‌آباد بازمی‌گردد.وزرای امور خارجه، کشور، اقتصاد و بازرگانی و وزیر مشاور در امور نفت، نواز شریف را در این سفر 2 روزه همراهی می‌کنند.
در هفته‌ای که گذشت عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشورمان سفری به اسلام‌آباد داشت و در خصوص همکاری‌های 2 کشور به خصوص در زمینه امنیتی و امنیت مرز‌ها به رایزنی و گفت‌وگو با مقامات پاکستانی پرداخت.
سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان اخیرا در نشستی خبری سفر نواز شریف به ایران را کمک کننده به تقویت بیشتر همکاری بین تهران و اسلام‌آباد برشمرد و افزود: نواز شریف در این سفر در مورد همکاری‌های اقتصادی و مسائل مرتبط با منافع مشترک با مقامات ایرانی مذاکره خواهد کرد. وی همچنین گفت که خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان (خط لوله صلح) هنوز در دستور کار قرار دارد و بخشی از مذاکرات با مقامات ایران به این موضوع اختصاص خواهد یافت.
علیرضا حقیقیان سفیر ایران در اسلام‌‌آباد پیش از این از سفر نواز شریف نخست وزیر پاکستان به تهران در نیمه دوم اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: نوزدهمین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور احتمالاً در خرداد ماه سال جاری در تهران برگزار خواهد شد. نواز شریف 15 خرداد 1392 رسما نخست‌وزیر پاکستان شد.

captcha