کد خبر: ۱۲۴۹۵
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۰

کوتاه اقتصادی


* توانیر با هشدار نسبت به فعالیت افراد سودجو برای دستکاری کنتورهای برق مشترکان خانگی به منظور کاهش بار مالی قبوض برق، اعلام کرد: دستکاری کنتورهای آب و برق از مصادیق سرقت و یا کلاهبرداری بوده و برحسب تشخیص دادگاه مجازات‌هایی همچون حبس، شلاق و رد مال برای مجرمان در نظر گرفته می‌شود. توانیر با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد:  بررسی‌های انجام گرفته نشان می‌دهد که افرادی سودجو، با مراجعه به درب منازل، پیشنهاد دستکاری در لوازم اندازه‌گیری (کنتور) را با هدف کمتر نشان دادن میزان برق مصرفی، به مشترکان ارائه می‌دهند. در این اطلاعیه خطاب به مشترکان تاکید شده است: دستکاری در لوازم اندازه‌گیری بر اساس مقررات قانون مجازات اسلامی جرم تلقی و برای مشترکانی که جرم آنها محرز شود، مجازات حبس نیز تعریف شده است.
* علی فاضلی به پیشنهاد وزیر صنعت، معدن و تجارت و تصویب هیئت عالی نظارت بر اصناف عضو هيئت رئیسه اتاق اصناف ایران شد. بر اساس این گزارش در اعتبارنامه امضا شده از سوی محمدرضا نعمت‌زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت آمده است: جناب آقای علی فاضلی به استناد ماده 43 قانون نظام صنفی و با توجه به صورتجلسه مصوبه هیئت عالی نظارت بر اصناف کشور جنابعالی به عنوان عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف ایران تعیین می‌گردید.با عنایت به نقش و جایگاه اصناف ایران در تقویت مبانی نظام صنفی، ساماندهی اصناف کشور و مشارکت در سیاستگذاری، تصمیم‌گیری و مدیریت مسائل صنفی امید است با همکاری سایر اعضای محترم و با اتکال به خداوند متعال و در سایه توجهات حضرت ولیعصر(عج) در پیشبرد اهداف نظام صنفی کشور و انجام وظایف محوله موفق و موید باشید.گفتنی است که علی فاضلی اولین رئیس شورای اصناف کشور بود و هم‌اکنون نیز رئیس اتاق اصناف تولیدی خدمات فنی تهران از بزرگترین صنوف کشور می‌باشد. همچنین وی چند روز پیش از سوی دبیر کل اتاق تعاون ایران به عنوان نماینده این اتاق در هیئت عالی نظارت بر اصناف کشور منصوب شد.
* همزمان با برگزاری شصتمین اجلاس شورای حمل و نقل ریلی کشورهای مشترک‌المنافع، مدیرعامل راه‌آهن با روسای راه‌آهن‌های روسیه و آذربایجان، پیرامون همکاری‌های مشترک ریلی دیدار و گفت‌وگو کردند. به گزارش روابط عمومی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، همزمان با برگزاری شصتمین اجلاس شورای حمل و نقل ریلی در کشور قزاقستان، محسن پورسیدآقایی مدیرعامل راه‌آهن، با یاکونین رئیس راه‌آهن روسیه در مورد اجرای 6 پروژه ریلی به بحث و تبادل نظر پرداخت.
بر اساس مذاکرات صورت گرفته مقرر شد کارگروه مشترکی جهت نهایی کردن شرح خدمات و اخذ مجوزهای عقد قراردادهای مربوطه تشکیل شود.
* با اجرای عملیات کابل برگردان ارتباط تلفنی مشترکین با پیش‌شماره‌های 5515، 5516، 5560 الی 5563، 5557، 5559، 5589، 5580، 5581، 5569، 3300 الی 3303، 3369 الی 3373 از امروز به مدت 72 ساعت دچار اختلال می‌شود.