کد خبر: ۱۲۴۹۱۴
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۵
تولیت آستان قدس رضوی در بیروت با مقامات ارشد لبنان و حزب‌الله دیدار کرد

رئیسی: آینده مقاومت را «میدان» مشخص می‌کند نه میز مذاکره

تولیت آستان قدس رضوی در لبنان تأکید کرد: آینده و سرنوشت مقاومت را «میدان» مشخص می‌کند نه «میز مذاکرات» و توافق‌هایی مانند «کمپ‌دیوید، اسلو، شرم‌الشیخ و مانند آن». این مجاهدین در مقاومت فلسطین، غزه و لبنان هستند که آینده را مشخص خواهند کرد.

حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی در سفر به لبنان با سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان دیدار کرد. بر اساس گزارش شبکه «المنار»، در این دیدار محمد فتحعلی، سفیر ایران در لبنان و تعدادی از اعضای حزب‌الله هم حضور داشتند و درباره آخرین تحولات سیاسی منطقه و بسیاری از تحولات فرهنگی و اجتماعی مشترک بحث و گفت‌وگو شد.
به گزارش فارس، همچنین حجت‌الاسلام رئیسی، هیئت همراه و محمد فتحعلی سفیر ایران در لبنان با نبیه بری رئیس‌پارلمان در عین‌التینه (مقر رئیس‌مجلس لبنان) دیدار کردند. حجت‌الاسلام رئیسی پس از این دیدار تصریح کرد: آینده و سرنوشت مقاومت را «میدان» مشخص می‌کند نه «میز مذاکرات» و توافق‌هایی مانند «کمپ‌دیوید، اسلو، شرم‌الشیخ و مانند آن». این مجاهدین در مقاومت فلسطین، غزه و لبنان هستند که آینده را مشخص خواهند کرد.
وی ابراز داشت: لبنان با تنوع و مراکز علمی و فرهنگی خود از کشورهای مهم به شمار می‌رود و ما در آستان قدس بسیاری از این مراکز علمی و فرهنگی داریم به همین دلیل عامل اول در روابط ما در آستان قدس و کشورهای دیگر، عامل فرهنگی است که می‌تواند روابط میان کشورهای اسلامی را تقویت کند.
تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: دونالد ترامپ رئیس‌جمهور بدنام آمریکا تلاش می‌کند قضیه فلسطین و قدس را تمام کند و دولت این کشور همواره تلاش می‌کند با خلق و حمایت از گروه‌های تروریستی مانند داعش در منطقه، نگاه‌ها را از فلسطین و قدس منحرف کند اما امروز می‌بینیم که پس از پایان داعش این توطئه آمریکا شکست خورده است. ما معتقدیم که «وحدت» مسئله‌ای راهبردی میان کشورهای اسلامی و عربی در منطقه است.
وی تأکید کرد: آنچه می‌تواند دولت آمریکا در اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی را ناامید کند واین توطئه را به شکست بکشاند، وحدت اسلامی میان ملت‌هاست همانگونه که اکنون شاهد آن هستیم.
حجت‌الاسلام رئیسی و هیئت همراه همچنین با عبدالامیر قبلان، رئیس‌مجلس اعلای شیعی لبنان دیدار کردند. در این دیدار شیخ علی الخطیب معاون قبلان و نزیه جمول دبیرکل مجلس اعلای شیعی حضور داشتند و درباره اوضاع کلی منطقه و لبنان صحبت شد.
شیخ قبلان در این دیدار تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از سوی دشمنان امت اسلامی هدف قرار گرفته شد، دشمنانی که مکر و حیله می‌بافند، توطئه می‌کنند و منتظر شر برای ایران و ملتش هستند. اما ایران با حکمت رهبرش و بیداری ملتش قویتر از این حیله‌هاست. وحدت ملت ایران همه این فتنه‌ها را به شکست خواهد
کشانید.
رئیس‌مجلس اعلای شیعی در ادامه نقش ایران در حمایت از ملت‌های ضعیف و قضایای امت و ملت به ویژه حمایتش از ملت فلسطین و نیز مقابله با تروریست‌های صهیونیستی و تکفیری را ستود و از رهبری، ملت و دولت ایران به خاطر ایستادن در کنار ملت لبنان حین بحران‌ها و نیز مقابله با تجاوزهای صهیونیستی قدردانی کرد.