کد خبر: ۱۲۴۱۸۹
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۲
وزیر صنعت، معدن و تجارت:

نیمی از صنایع کشور با نصف ظرفیت کار می‌کنند




وزیر صنعت، معدن و تجارت یکی از معضلات اساسی واحدهای تولیدی را نرخ سود بالای بانکی عنوان و اعلام کرد نیمی از واحد‌های تولیدی کشور با ظرفیتی بیش از 50 درصد کار می‌کنند.
به گزارش ایسنا، محمد شریعتمداری در مراسم افتتاح واحد تولیدی مواد غذایی در شهرک صنعتی نظرآباد اظهار کرد: صنعت کشور با همه محدودیت‌ها روند رو به رشد خود را ادامه داده است.
وی افزود: رشد صدور مجوزهای تاسیس نشان از میل به سرمایه‌گذاری در کشور دارد به طوری که امسال ۲۳ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته‌ایم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت به وضعیت واحدهای تولیدی کشور‌اشاره و اعلام کرد: ۵۰ درصد از واحدهای تولیدی کشور با ظرفیتی بیش از ۵۰ درصد فعالیت دارند.
به گفته شریعتمداری، استان البرز نیز هفتمین پایگاه صنعتی کشور به شمار می‌رود و سال گذشته در این استان هزار و ۲۵۶ پروانه بهره‌برداری جدید صادر شده است.
وی ادامه داد: البرز طی چند ماه گذشته از رتبه ۲۷ پرداخت تسهیلات رونق تولید به رتبه اول کشور ارتقا یافته است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت یکی از معضلات اساسی واحدهای تولیدی را نرخ سود بالای بانکی دانست و گفت: واحدهای تولیدی با نرخ سود ۲۳ درصد با مشکل مواجه می‌شوند و بازدهی واحدها پاسخگوی این میزان سود نیست.
وی افزود: بر همین اساس انتظار می‌رود کاهش نرخ بهره متناسب با تورم در شورای پول و اعتبار مطرح شود.