کد خبر: ۱۲۳۶۸۲
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۰

مرگ دلخراش 2 زن در تصادف با کامیون حمل سیمان


 
  سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران از تصادف یک دستگاه کامیون حمل سیمان با ٢ عابر در خیابان دادمان خبر داد.
جلال ملکی به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بعدازظهر دیروز حادثه تصادف کامیون حمل سیمان با دو عابر در خیابان دادمان، بلوار فرحزادی به آتش نشانی اعلام شد.
ملکی افزود: با حضور نیروهای آتش‌نشانی در محل حادثه مشخص شد که یک دستگاه کامیون بونکر حمل سیمان به هنگام حرکت در مسیر به دلایل نامشخصی با دو عابر پیاده برخورد کرده است.
وی ادامه داد: پیش از حضور آتش‌نشانان یکی از عابران پیاده که زنی میانسال بود از زیر بونکر خارج و برای درمان به عوامل اورژانس تحویل داده شده بود.
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران گفت:  با شروع عملیات رهاسازی توسط آتش‌نشانان، زن میانسال دیگری که زیر کامیون محبوس شده بود از زیر خودرو خارج و در ادامه مشخص شد که فرد مذکور در این حادثه جان باخته است.
گفتنی است، بنا بر اعلام اورژانس، مصدوم دیگر این حادثه نیز دقایقی بعد از انتقال به بیمارستان جان باخت.