کد خبر: ۱۲۳۳۵۴
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۱

قبر در اسرائیل نایاب شد! آغاز حفر تونل‌های عظیم زیر شهر قدس


 
 
 
  روزنامه هاآرتص از آغاز ساخت تونل‌های عظیم در زیر شهر قدس برای حل مشکل کمبود قبر برای دفن مردگان صهیونیست خبر داد.
مردگان صهیونیست قبر برای دفن شدن ندارند و به همین خاطر رژیم این کشور دست به کار شده است تا زیر شهر بیت المقدس شهر مردگان درست کند. روزنامه صهیونیستی هاآرتص در این زمینه نوشت: «اسرائیل ساخت تونل‌های عظیم در زیر را برای دفن مردگان آغاز کرده است.»
در گزارش این روزنامه آمده است: با وجود ۴۰هزار مورد مرگ در سال عجیب نیست که بزرگترین گورستان قدس دیگر گنجایش نداشته باشد. براساس گزارش این روزنامه، قرار است ظرف یک سال دفن مردگان در این تونل‌ها آغاز شود و حل مشکل کمبود قبر نیز بین ۱۲ تا ۱۴ سال از طریق دو راهکار ساختمان‌های جدید و تونل‌ها حل خواهد شد.
روزنامه گاردین نیز اخیراً در گزارشی در این زمینه نوشته بود: «اسرائیل برای حل مشکل کمبود قبر «شهر مردگان» در زیر قدس بنا می‌کند.»
به گزارش ایسنا، روزنامه گاردین در گزارش خود با عنوان «شهر مردگان زیرزمین، تلاشی برای مهار ازدحام در گورستان‌های قدس»، نوشته: «در پایین گورستان اصلی قدس در جبل هرتزل می‌توان تونل عظیمی را مشاهده کرد که این یکی از چندین تونلی است که دیده می‌شوند.
در این تپه این تونل‌ها به گذرگاه‌های عریضی تقسیم می‌شوند که در اطراف آن دیوارهایی با سوراخ‌های بزرگ دیده می‌شوند... این شهر که در زیرزمین است تلاش چندماهه اسرائیل برای حل یک بحران غیرعادی یعنی کمبود مکان‌های دفن مردگان است. سوزاندن اجساد در اسرائیل امری نادر است و قدس به تنهایی به مساحتی برای ۴۴۰۰ قبر جدید در هر سال نیاز دارد. گورستانی که در زیرزمین ساخته می‌شود برای ۲۲۰۰۰ قبر جدید است.»