کد خبر: ۱۲۲۰۳
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۷

ژنرال السیسی: رئیس جمهور شوم اخوان‌المسلمین را نابود می‌کنم!

عبدالفتاح السیسی در اولین مصاحبه تلویزیونی قبل از انتخابات ریاست جمهوری مصر، وعده حذف اخوان‌المسلمین در صورت پیروزی را داد.
عبدالفتاح السیسی وزیر دفاع سابق و کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در نخستین نطق تلویزیونی خود از زمان شروع تبلیغات اجرای سیاست «مشت آهنین» در برابر گروه اخوان‌المسلمین را اعلام کرد. این ژنرال ارتش، در مصاحبه دوشنبه شب خود هرگونه چشم‌انداز آشتی با اخوان‌المسلمین را رد کرد.
رهبر کودتاچیان سال 2013 ضمن متهم کردن این گروه ریشه‌دار مصری به اقدامات تروریستی بیان داشت، در صورتی که در انتخابات خرداد‌ماه به پیروزی برسد، جایی برای ادامه فعالیت این گروه در عرصه سیاسی مصر نخواهد بود.
السیسی بدون هیچ‌گونه مدرکی اعلام کرد که تاکنون دوبار از توطئه ترور اخوان‌المسلمین جان سالم به در برده است. کاندیدای انتخابات ریاست  جمهوری مصر در مورد علت ورود به رقابت‌های انتخاباتی بار دیگر مدعی شد تهدیدهایی از داخل و خارج علیه کشور وجود داشت و وی نمی‌توانست مردم را تنها بگذارد. در مصاحبه تلویزیونی السیسی صحبت‌هایی در مورد جایگاه و نقش ارتش نیز بیان شد که بیشتر به شعار شبیه بود. وی ادعا کرد؛ در صورت پیروزی در انتخابات، اجازه نخواهد داد ارتش نقشی در حکومت ایفا کند. سخنان السیسی نشان داد که وی برخلاف خواست اکثریت جمعیت مسلمان این کشور می‌کوشد خواست هواداران اخوان‌المسلمین را در مورد شرکت در فعالیت‌های سیاسی نادیده بگیرد. السیسی در حالی در مورد مبارزه با تهدیدهای پیش‌روی مردم مصر سخن می‌‌گوید و خود را در کنار مردم مصر آماده مقابله با این خطرات نشان می‌دهد که کودتای وی در ژوئیه سال 2013 باعث کشته شدن 1400  نفر شده است. کودتای السیسی علیه محمد مرسی رئیس‌جمهور منتخب مصر نقض صریح اصولی است که وی اکنون در تبلیغات انتخاباتی وعده اجرای آنها را می‌د‌هد. وزیر سابق دفاع سعی دارد هرگونه مسیر بازگشت به عالم سیاست را به اخوانی‌ها مسدود ساخته و  این گروه را به رویارویی آشکار با عوامل دولتی وادارد. با توجه به جمعیت 90 درصدی مسلمان در مصر که اکثریت با اصول نظامیان مخالف هستند السیسی تلاش دارد از ترس ورود اخوانی‌ها به فعالیت‌های سیاسی با متهم کردن آنها به اقدامات تروریستی زمینه حذف کامل اسلام‌گرایان را مهیا  سازد.
در واقع ژنرال السیسی به عنوان نماینده نظامیان به خوبی می‌داند در هرگونه انتخابات آزادی که در مصر برگزار شود اسلام‌گرایان پیروز خواهند شد و مهمترین گروه سازمان‌یافته این بخش از جامعه نیز اخوان‌المسلمین است، از این  رو باید رقیب به هر صورتی که امکان دارد حذف شود.
یکی دیگر از جنبه‌های سخنان السیسی وابسته نبودن به نظامیان در انتخابات پیش‌رو است که تاکنون بارها از سوی وی این ادعا مطرح شده است. این ادعای السیسی را هیچ کس در داخل مصر باور نخواهد کرد.
در صورت پیروزی السیسی، وی خط مشی نظامیان را دنبال خواهد کرد و تجربه بیش از شش دهه حکومت نظامیان نشان داده که مصر باز از نقش و جایگاه منطقه‌ای خود دور خواهد شد و تبعیت و وابستگی از آمریکا را به عنوان اصل سیاست خارجی خود برخواهد گزید و این امر کاملا در تناقض با خواست انقلابیون این کشور است.
تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری پنجم و ششم خرداد ماه از روز شنبه شروع شده است و حمدین صباحی و عبدالفتاح السیسی فعالیت‌های خود را آغاز کرده‌اند. در این انتخابات از جمعیت 80 میلیونی مصر  نزدیک به 53 میلیون نفر واجد شرایط رای دادن هستند. این کشور آفریقایی در روزهای اخیر شاهد اعتراض‌های مردمی در واکنش به احکام اعدام دادگاه المنیا در مورد هواداران اخوان‌المسلمین بوده است.