کد خبر: ۱۲۱۸۰۶
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۶
در مراسم معارفه مسئول جدید بسیج دانشجویی مطرح شد

بسیج دانشجویی به سمت مسائل اجتماعی و خدمت‌رسانی برود



با حکم سردار غیب‌پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین، دکتر محمدجواد نیک‌روش عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین‌(ع) و مسئول اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق‌(ع) به سمت مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور منصوب شد.
مراسم تودیع و معارفه مسئولان سازمان بسیج دانشجویی کشور روز گذشته  با حضور سردار غیب‌پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد. در این مراسم  دکتر محمدجواد نیک‌روش به عنوان رئیس جدید سازمان بسیج دانشجویی کشور معرفی و از زحمات داوود گودرزی مسئول سابق این سازمان تقدیر به عمل آمد.
محمدجواد نیک‌روش هم اکنون عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین‌(ع) و مسئول مرکز مطالعات علم و فناوری این دانشگاه است که سوابقی همچون جانشین دانشکده مدیریت و فرماندهی ولایت دانشگاه جامع امام حسین‌(ع)، جانشین مرکز تربیتی آموزشی توسعه فرماندهی و مدیریت سپاه پاسداران، مسئول مرکز مطالعات علوم انسانی اسلامی دانشگاه امام حسین‌(ع)، مسئول مرکز تحقیقات بسیج دانشگاه امام صادق‌(ع) و مسئول انجمن علمی دانشکده الهیات دانشگاه امام صادق‌(ع) را در کارنامه خود دارد.
سردار غیب‌پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین در این مراسم طی سخنانی با تاکید براینکه ما در بسیج دانشجویی نیازمند کار شبکه‌ای و شبکه‌سازی هستیم اظهار کرد: تمام دانشگاه‌های ما باید مانند ظروف مرتبط با هم عمل کنند معتقدم که بسیج دانشجویی و طلاب نیازمند هم‌افزایی با هم هستند و این یک ضرورت است. رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه نیازمند یک رویه جدید در بسیج دانشجویی هستیم اظهار داشت: در بسیج دانشجویی باید به سمت مسائل اجتماعی و خدمت‌رسانی برویم البته مسائل سیاسی جای خودش را دارد، ولی نباید دانشجو سیاست‌زده باشد.
 سردار غیب‌پرور ادامه داد: بسیج دانشجویی باید به سمت مسائل اجتماعی و خدمت‌رسانی برود و باید عاملی شود که جبهه انقلاب بتواند با زبان امید با مردم صحبت کند.