کد خبر: ۱۲۱۷۶۲
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۴
ربیعی خبر داد

برنامه‌های وزارت رفاه برای تحصیل معلولان


وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در حوزه آموزش عالی دنبال پرداخت هزینه تحصیل افراد معلول هستیم و این آمادگی وجود دارد در صورت امکان در خانه‌های کودکان معلول برای آموزش حاضر شویم.
به گزارش فارس، علی ربیعی در همایش تجارب آموخته سازمان‌های مردم نهاد در حوزه معلولان گفت: بخشی از مشکل ما معلولانی است که مدرسه نمی‌روند و آینده‌شان را با بی‌سوادی سپری می‌کنند این مسئله به خصوص در مناطق مرزی با توام شدن با فقر دو برابر می‌شود و در حال حاضر در وزارت رفاه توجه به اینکه کودک معلولی بدون تحصیل قرار نگیرد مورد توجه قرار گرفته به طوری که این آمادگی وجود دارد در صورت امکان در خانه‌های کودکان معلول برای آموزش حاضر شویم.
وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در حوزه آموزش عالی به دنبال پرداخت هزینه تحصیل افراد معلول هستیم توضیح داد: همچنین قصد داریم به عنوان مشاوران معلولان در دانشگاه‌ها حاضر شویم به طوری که معلول بعد از خروج از آموزش عالی آموزش‌های جانبی و تکمیلی را دیده باشد.
ربیعی با تاکید بر اهمیت آموزش دوگانه به معلولان در این باره گفت: آموزش دوگانه به این معناست که به معلولان همراه با آموزش‌های عادی چگونگی ورود به جامعه و دستیابی به فرصت‌ها را نیز آموزش دهیم.
وی در ادامه با‌اشاره به اینکه یکی از اولویت‌های وزارت رفاه توجه به کودکان و زنان است اظهار کرد: کودکی که ممکن است تا دوران سالخوردگی با معلولیت زندگی کند باید مورد توجه قرار گیرد. همچنین زنان نیز به دلیل نقشی که در جامعه دارند از اولویت برخوردارند. این موارد اگر چه ممکن است در همه بندهای لایحه حمایت از حقوق معلولان به چشم نخورد اما در روح قانون جاری هستند.