رئیس مرکز تحقیقات پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا عنوان کرد:
شروع اعتیاد دانشآموزان با سیگار، حشیش و حضور در محافل نامناسب
رئیس مرکز تحقیقات پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا گفت: دروغگویی و دزدی از خانه و خانواده از جمله اولین و مهمترین رفتارهای نامناسبی هستند که دانشآموز بلافاصله پس از مصرف مواد به آنها روی میآورد.
به گزارش ایسنا، سرهنگ روحالله فیض بخش در نشستی با موضوع بررسی «اعتیاد دانشآموزان و دلایل گسترش آن در جامعه» با اشاره به مراحل مختلف ایجاد اعتیاد در دانشآموزان، گفت: در حالت کلی اولین قدمهای اعتیاد در دانشآموز از حضور در محفلهای نامناسب دوستانه و استعمال سیگار و حشیش شروع میشود.
وی در ادامه افزود: استعمال دخانیات و حشیش همواره ترس از مصرف مواد گوناگون را در ذهن دانشآموز کمرنگ میکند، به طوری که این کاهش ترس استقبال از مواد مخدر را به همراه دارد.
رئیس مرکز تحقیقات پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با اشاره به تغییر رفتار دانشآموزان معتاد، اظهار داشت: دروغگویی و دزدی از خانه و خانواده از جمله اولین و مهمترین رفتارهای نامناسبی هستند که دانشآموز بلافاصله پس از مصرف مواد به آنها روی میآورد.
وی گفت: مصرف مواد مخدر به صورت روزانه و مرتب به تدریج تمام رفتار و کردار دانشآموز را تحتالشعاع قرار میدهد، در حالیکه مصرف منظم مواد در یک بازه زمانی میان مدت احساس لذت ناشی از مصرف مواد را در فرد کاهش میدهد، به طوری که این فرد برای درمان این موضوع علاوهبر افزایش دفعات مصرف، نوع مواد مصرفی را تغییر میدهد.
فیض بخش با اشاره به اینکه بستر بروز اعتیاد در دانشآموز همواره میتواند ریشه در مسائل فردی، خانوادگی و محیطی داشته باشد، خاطر نشان کرد: مسائل فردی دانشآموز مهمترین عامل در گرایش فرد به سمت مصرف مواد مخدر به شمار میآید و اشتیاق و درخواست فرد، اصلیترین علت در بروز اعتیاد محسوب میشود.
رئیسمرکز تحقیقات پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا که در یک برنامه رادیویی سخن میگفت، با بیان اینکه بسیاری از دانشآموزان کشور از عوارض مخرب ناشی از مواد مخدر بیاطلاع هستند، اظهار داشت: متاسفانه امروزه مهارتهای لازم برای مقابله با اعتیاد به دانشآموزان کشور آموزش داده نشده است.