کد خبر: ۱۱۹۸۰
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۲
با حضور امیر اسماعیلی صورت گرفت

سامانه موشکی مرصاد مجهز به موشک شلمچه با موفقیت تست عملیاتی شد

سامانه ارتفاع متوسط مرصاد با استفاده از موشک شلمچه با حضور امیر اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا با موفقیت تست شد.
به گزارش روابط عمومی قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا(ص)، یکی دیگر از سامانه‌های موشکی ارتفاع متوسط مرصاد که به دست توانمند متخصصین وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، تولید شده است در یکی از یگان‌های پدافندی مورد آزمایش عملیاتی قرار گرفت و با استفاده از موشک بومی شلمچه موفق به اصابت قرار دادن یک فروند پهپاد کرار شد.
همچنین امیر اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا(ص) در حاشیه آزمایش این سامانه گفت: سامانه مرصاد یک سامانه موشکی ارتفاع متوسط است که نسبت به نمونه‌های خارجی خود از توانایی تعقیب بیشتر و بهتر اهداف، قابلیت جنگ الکترونیک و همچنین افزایش برد راداری برخوردار است و به صورت کاملاً بومی در کشور تولید می‌شود.